Grupp & Konferensaktiviteter

Här finns alla våra aktiviteter listade för er som kommer i grupper eller konferenser. En del av aktiviteterna är ledarledda och andra utför ni själva tillsammans. På alla aktiviteter måste man betala för minst fyra personer om inget annat anges. Det betyder alltså att du kan vara en eller tre personer men då måste man alltså fortfarande betala som om ni vore fyra personer. Välkommen att kontakta oss för mer information och offert.

Äventyrsgolf

Spela Video

Äventyrsgolf 45:-/person. Öppet hela året utom vid snö! Klubbor och bollar hyrs i aktivitetscentrat.

Bakvändabilen-rally

Spela Video

Det är väl enkelt att köra bil, ja men inte om den svänger åt fel håll. Här kör ni så fort det går, en utstakad bana med en bil som svänger åt fel håll. En mycket uppskattad tävling, med mycket skratt. Det är inte så enkelt som man kan tro, särskilt inte när tävlingsnerverna ”styr”. Minimiålder ålder 18 år.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Blinda båten

Spela Video

Denna aktivitet/tävling har vi utvecklat främst som en teambuildings-övning. Den sätter riktigt gruppdynamik och ledarskap på prov. Med förbundna ögon ska två roddare med var sin åra, ro båten runt en utlagd boj i havet. Den övriga gruppen ska från stranden vägleda roddarna runt bojen, på tid.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Boulebana

Spela Video

Banan ligger bakom receptionen, fritt att använda, klot kan hyras i aktivitetscentrat. 20:-/set

Fånga ägget

Spela Video

Gruppaktivitet som kräver både lite bollkänsla och smidighet.

Tävlingen Äggkastning går ut på att lagets medlemmar kastar ett rått ägg över en bana på ett antal meter, en i laget kastar och en i laget tar emot. Ett bestämt antal ägg ska kastas, och så många ägg som möjligt ska vara hela.

Frågejakt med GPS

Spela Video

Detta är en tävling där hela lagets talanger kommer till sin rätt, man måste vara allmänbildad, teknisk och snabb. Med hjälp av en GPS ska man hitta ett frågeformulär i skogen, svara rätt på frågorna och vara snabbast möjligt tillbaks i mål.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Fyrhjulingskörning

Spela Video

Tävling med en stor fyrhjuling i terrängen. Tävlingsledaren kör först ett varv på den utstakade banan. Sedan ska ni köra bana på så lika tid som det är möjligt. En fartfylld och kul tävling som alla klarar. Minimiålder ålder 16 år.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Grävmaskinskörning

Spela Video

Rolig tävling där ni dels får prova på att köra en riktig grävmaskin, och där det också ingår ett tävlingsmoment. Ni ska träffa så många hjul som möjligt som ligger placerade på marken. Med en krok som hänger i grävmaskinens skopa, och dessutom på tid.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Grillplatser

Spela Video

På höjden, med utsikt över norra havsviken finns tre grillplatser med murade grillar och sittbänkar som fritt får nyttjas av våra gäster.

Grillstuga

Grillstuga

En rolig och trevlig aktivitet för familjen eller kompisgänget.

Hyr grillsstuga, här sitter ni och äter och dricker runt eldstaden, riktigt hög mysfaktor! Öppen hela året! Grillstuga med 2 rum, med plats för upp till 15 personer i varje. Pris 995 kronor per kväll.

Städning ingår ej, kan bokas till för 600:-/rum. Grillbuffé kan bokas till. Städning kontrolleras vid avresa, beräkna 30 minuter för kontroll. Bokas i receptionen.

Gym

Spela Video

I entrekortet ingår tillträde till både det nybyggda Hafstens Resort Gym med konditionsmaskiner och styrketräning, samt till det fräscha och avslappnande Hafsten Resort Wellness.

Här finns omklädningsrum med klädskåp och duschar. Gymmet är öppet alla dagar hela året.

Läs mer om gym och wellness

Havsbastu & Badtunna

Spela Video

Havsbastun ligger så att man kan bada direkt i havet. På terrassen finns bord och bänkar för upp till 20 personer. Det finns ett gemensamt omklädningsrum inomhus, samt bastu med plats för upp till 20 personer. Bastun bokas i pass om två timmar och kostar 100:- /person, minst två personer om du är boende på anläggningen. För dagbesökare gäller minst 400:- per 2 timmar.

Vid sidan av havsbastun finns en vedeldad badtunna som kan bokas till, den kostar 850:- för två timmar, då ingår att badtunnan är uppvärmd och klar att använda. Badtunnan kan endast bokas som ett tillval till havsbastun.

Närmaste wc finns i receptionen, avstånd 70 meter. Närmaste dusch finns i servicehus, avstånd 200 meter.

Havsbastun är öppen hela året, boka i receptionen.

Hinderbanan

Spela Video

Hinderbanan är inte så fysiskt krävande, men ställer stora krav på samarbetsförmåga och laganda.

Man springer i däck, balanserar på rör och spång, och så ska man ha ett ägg i en sked med sig på vägen.

En riktigt bra teambuildningsövning med mycket tävling och mycket skratt.

Hyr kajak

Spela Video

Hafsten ligger på en halvö mitt ute i den bohuslänska skärgården, därför erbjuder vi kajaker för uthyrning så att ni gäster kan ta en tur och njuta av den härliga naturen. Hos oss kan du hyra både dubbelkajak, med plats för två och enkla kajaker med en sittplats.

Dubbel kajak: 80:- /tim, 395:- /heldag, 560:- /dygn

Enkel kajak: 60:- /tim, 295:- /heldag, 390:- /dygn

Hyr kanot

Spela Video

Upptäck vår fantastiska bohuslänska skärgård i en kanot.

Kanoter 60:-/ tim, 295:-/ heldag, 390:- /dygn

Konferenstältet

Välkommen att äta och festa i vårat konferenstält med fantastisk utsikt över hafstensfjorden. Här finns plats för hela gruppen att äta och mingla.

Lerduveskytte

Spela Video

Med riktigt hagelgevär. Spännande och rolig aktivitet / tävling för grupper, familjer mm.

Lerduvan skjuts iväg med en kastare, när den ”flyger” i luften ska ni försöka träffa den med hagelgeväret. Träffar ni rätt, splittras duvan i luften. Minimiålder ålder 16 år.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Luftgevärsduell

Spela Video

Duellera mellan lag eller personer.

Mini-SPA

Spela Video

Mini-SPA för boende på campingen. 150:-/person/1 tim 50 min (minst 2 personer) Barn under 10 år 50:-, Dagbesök minimum 600:- eller 150:-/pers/1 tim 50min. Bastu, relax och bubbelpool.

Bokas i receptionen.

Motorbåt

Spela Video

Motorbåtar med 6 hk motor kan hyras för 225:-/timme (minst 2 tim) inkl. 5 liter bensin eller 1195:- för en hel dag inkl. 10 liter bensin.

Hjälp med att starta motorbåten och allmän säkerhetsinformation om båt och hav ingår också i priset. Fråga i receptionen för mer information. 

Musikmemory

Är du duktig på att sjunga? Musikmemory låter din gömda musiktalang komma fram! Två lag väljer ett nummer på tavlan. Bakom numret gömmer sig ett slumpmässigt föremål som du ska koppla till en känd låt. Hitta två likadana föremål och sjung en låt med föremålen i och ditt lag får poäng. Festligt!

Roddbåtar

Spela Video

Roddbåtar kan hyras för 80:-/timme eller 295:- för en hel dag.

Rörmokaren

Spela Video

Här får laget en hög med rördelar samt några rörbitar, sedan ska laget sätta samman dessa och forsla 10 liter vatten från start till mål.

Här är bra med kunskap i tänkande utanför boxen, snabbhet, ledarskap och tävlingsinstinkt.

Segway Slalom

Segway
Slalom


Segway

Segway Slalom är en rolig aktivitet för familjer, grupper och konferenser där tävlarna kör en uppmarkerad slalombana på tid.

Solarie

solarie

Solarie för hela kroppen.

entré + 40kr/16min, 50kr/20min, 60kr/24min.

Spikislagning

Spela Video

Slå i en spik på minst antal slag, med eggen på en yxa. Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. Pris beroende på antalet deltagare. Bokas i aktivitetscentrat.

Styltrally

Spela Video

Gå på styltor på tid. Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. Pris beroende på antalet deltagare. Bokas i aktivitetscentrat.

Sveriges längsta Zipline - FlyingFox

FlyingFox - Skandinaviens Längsta Zipline

100 meter över marken, topphastighet 90 km/h och 900 meter lång! FlyingFox Zipline är en höjdare bland företag, svensexor och möhippor såväl som privatpersoner och familjer! Tillsammans med våra erfarna och utbildade aktivitetsledare tar vi oss till startplattformen, går igenom säkerhetsinformation, spänner fast selen och sedan flyger vi nerför berget och över träden! Åkningen tar ungefär 1 minut och en av våra aktivitetsledare tar emot dig vid landningsplattformen.

Vågar du anta utmaningen? En riktig magkittlande flygtur över träden som du sent kommer att glömma. Åkningen kan spelas in med en av våra actionkameror för dig som vill föreviga minnet med en häftig video! Hela äventyret tar minst 1 timma beroende på hur många som vill åka.

Säkerhet först!

Att åka FlyingFox Zipline är en mycket säker aktivitet och våra utbildade aktivitetsledare har tydliga rutiner för kontroll och skyddsutrustning. Det finns alltid aktivitetsledare vid både start och landningsplattformen. Åkningen är öppen året runt och är bara stängd vid starka vindar och oväder. Är vädret inte lämpligt just den dagen som du åker går det givetvis bra att boka om.

För att åkningen ska ske på ett säkert och roligt sätt har vi satt upp några säkerhetskrav: Man bör väga minst 40 kg och högst 110 kg. FlyingFox Zipline är inte lämplig för personer som är gravida, har ryggbesvär eller högt blodtryck. Om du har andra besvär är du välkommen att höra av dig till oss så kan vi tillsammans bedöma om FlyingFox Zipline är lämplig för dig.

Var, när och hur?

Åkningen är öppen lördagar från kl. 14.00. Förbokning gäller. Under lågsäsong (1/11 - 1/5) gäller att man är minst 2 på lördagar. 
Vid 4 eller fler personer gäller tid enligt överrenskommelse.
Pris: 500:- per pers. Vill man spela in åket med actionkamera tillkommer 500:- per pers.

Tennisbana

Spela Video

Tennisbana 50:- per timme för banan, 100:- inkl rack och boll. Bokas i aktivitetscentrat.

Tipi med lägerplats

Spela Video

Tipi med lägerplats för upp till 32 personer. Tipin är lite av en vildmarksupplevelse med möjlighet för övernattning. Tipin är som ett stort runt ”trätält”, där man sover på golvet, på liggunderlag och sovsäck som man får ta med sig själv. I mitten finns en eldstad, där man grillar och lagar mat. Vi har gjort det lite till en ”semi-vildmarksupplevelse”, för det finns el, kylskåp och rinnande vatten. Över eldstaden finns grillgaller, stor kastrull och stor stekpanna, samt lite utrustning för matlagningen. Tallrikar, glas, bestick med mera får man ha med sig själv.

Närmaste wc finns på anläggningen, avstånd 70 meter. Dusch finns i servicehus på anläggningen, avstånd 200 meter.

Vid sidan av Tipin finns en lägerplats med lägereld i mitten, som är trevlig att använda när det är fint väder, denna ingår när man hyr Tipin. Säckar med ved finns att köpa på anläggningen.

Tipi med lägerplats bokas i Receptionen, pris beroende på antal personer.

Trampbåtar

Spela Video

Trampbåtar kan hyras för 100:-/timme.

Vandringsleder

Spela Video

Markerade vandringsleder till Hafstenstoppen (blå) 2 km och utsikten (grön) 4 km (upplev utsikten). Vit 2 km.

Promenera till jättegrytan den största i Europa (gulmarkerad) 2 km eller Skogsslingan 6 km (rödmarkerad).

Äventyrsvandring.

Vedeldad badtunna

Spela Video

Badtunna med plats för upp till 10 personer, 850:-/2 timmar. Badtunnan kan enbart bokas som tillval när man hyr havsbastun.

Wellnessbastu

Aromabastu


I bastun med eukalyptusarom är värmen 60 grader. Aromen underlättar andningen och känns riktigt avkopplande. Det speciella med aromabastun ligger i att hälsan förstärks med hjälp av naturliga eteriska oljor.


Ångbastu


I Turkiet har ångbastu eller s. k. haman använts i flera tusen år och därför kallas ångbastu ofta även för Turkisk bastu.
Ångbastun är 45 grader och luftfuktigheten över 100%. Därför vistas man kontinuerligt i ett varmt dimmoln i ångbastun.
Värmen och den höga luftfuktigheten är ett effektivt hjälpmedel mot astma, bronkit och andra luftvägsåkommor.


Finsk bastu


I Finsk bastu är luften het och torr och väggarna är träbeklädda. Värmekällan består av upphettade stenar på vilka man slår vatten, temperaturen är upp till 80 grader. Bastun ger bästa effekt när man utsätts växelvis för kyla och hetta, varje uppvärmning på lavbänken bör efterföljas av nedkylning med kallt vatten.

Engelska Tyska
Onlinebokning
Hafstens Presentationsfilm
Hafstensfjordens Naturreservat
Skolresa till Hafsten Resort
Säsongsplatser
SweCamp Husbilbiljett
FlyingFox Zipline
Restaurang Corallen
Presentkort
Områdeskarta
Gym, Spa och Behanldingar