Ledarledda aktiviteter

Våra ledarledda aktiviteter är alltid populära bland konferenser och grupper. Men självklart kan ni som familj eller kompisgäng också göra våra ledarledda aktiviteter. Vi har erfarna aktivitetsledare som sköter allt från organisering och indelning i grupper till poängräkning och prisutdelning. Ni som grupp har alltid möjligheter att fritt välja bland våra aktiviteter och anpassa dem utefter egna önskemål. Vi har också flera färdiga gruppstärkande aktivitetsprogram. Man måste betala för minst fyra personer för att kunna utföra ledarledda aktiviteter. Välkommen att kontakta oss för mer information och offert.

Bakvändabilen-rally

Spela Video

Det är väl enkelt att köra bil, ja men inte om den svänger åt fel håll. Här kör ni så fort det går, en utstakad bana med en bil som svänger åt fel håll. En mycket uppskattad tävling, med mycket skratt. Det är inte så enkelt som man kan tro, särskilt inte när tävlingsnerverna ”styr”. Minimiålder ålder 18 år.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Blinda båten

Spela Video

Denna aktivitet/tävling har vi utvecklat främst som en teambuildings-övning. Den sätter riktigt gruppdynamik och ledarskap på prov. Med förbundna ögon ska två roddare med var sin åra, ro båten runt en utlagd boj i havet. Den övriga gruppen ska från stranden vägleda roddarna runt bojen, på tid.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Fånga ägget

Spela Video

Gruppaktivitet som kräver både lite bollkänsla och smidighet.

Tävlingen Äggkastning går ut på att lagets medlemmar kastar ett rått ägg över en bana på ett antal meter, en i laget kastar och en i laget tar emot. Ett bestämt antal ägg ska kastas, och så många ägg som möjligt ska vara hela.

FlyingFox Zipline

Spela Video

FlyingFox - Skandinaviens Längsta Zipline

100 meter över marken, topphastighet 90 km/h och 900 meter lång! FlyingFox Zipline är en höjdare bland företag, svensexor och möhippor såväl som privatpersoner och familjer! Tillsammans med våra erfarna och utbildade aktivitetsledare tar vi oss till startplattformen, går igenom säkerhetsinformation, spänner fast selen och sedan flyger vi nerför berget och över träden! Åkningen tar ungefär 1 minut och en av våra aktivitetsledare tar emot dig vid landningsplattformen.

Vågar du anta utmaningen? En riktig magkittlande flygtur över träden som du sent kommer att glömma. Åkningen kan spelas in med en av våra actionkameror för dig som vill föreviga minnet med en häftig video! Hela äventyret tar minst 1 timma beroende på hur många som vill åka.

Säkerhet först!

Att åka FlyingFox Zipline är en mycket säker aktivitet och våra utbildade aktivitetsledare har tydliga rutiner för kontroll och skyddsutrustning. Det finns alltid aktivitetsledare vid både start och landningsplattformen. Åkningen är öppen året runt och är bara stängd vid starka vindar och oväder. Är vädret inte lämpligt just den dagen som du åker går det givetvis bra att boka om.

För att åkningen ska ske på ett säkert och roligt sätt har vi satt upp några säkerhetskrav: Man bör väga minst 40 kg och högst 110 kg. FlyingFox Zipline är inte lämplig för personer som är gravida, har ryggbesvär eller högt blodtryck. Om du har andra besvär är du välkommen att höra av dig till oss så kan vi tillsammans bedöma om FlyingFox Zipline är lämplig för dig.

Var, när och hur?

Åkningen är öppen lördagar från kl. 14.00. Förbokning gäller. Under lågsäsong (1/11 - 1/5) gäller att man är minst 2 på lördagar. 
Vid 4 eller fler personer gäller tid enligt överrenskommelse.
Pris: 500:- per pers. Vill man spela in åket med actionkamera tillkommer 500:- per pers.

Fråga Griffel

Spela Video

En rolig frågesport med lag där aktivitetsledaren ställer en fråga som ni i laget ska skriva ner på tavlan. Rätt svar på poäng!

Frågejakt med GPS

Spela Video

Detta är en tävling där hela lagets talanger kommer till sin rätt, man måste vara allmänbildad, teknisk och snabb. Med hjälp av en GPS ska man hitta ett frågeformulär i skogen, svara rätt på frågorna och vara snabbast möjligt tillbaks i mål.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Fyrhjulingskörning

Spela Video

Tävling med en stor fyrhjuling i terrängen. Tävlingsledaren kör först ett varv på den utstakade banan. Sedan ska ni köra bana på så lika tid som det är möjligt. En fartfylld och kul tävling som alla klarar. Minimiålder ålder 16 år.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Grävmaskinskörning

Spela Video

Rolig tävling där ni dels får prova på att köra en riktig grävmaskin, och där det också ingår ett tävlingsmoment. Ni ska träffa så många hjul som möjligt som ligger placerade på marken. Med en krok som hänger i grävmaskinens skopa, och dessutom på tid.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Hinderbanan

Spela Video

Hinderbanan är inte så fysiskt krävande, men ställer stora krav på samarbetsförmåga och laganda.

Man springer i däck, balanserar på rör och spång, och så ska man ha ett ägg i en sked med sig på vägen.

En riktigt bra teambuildningsövning med mycket tävling och mycket skratt.

Lerduveskytte

Spela Video

Med riktigt hagelgevär. Spännande och rolig aktivitet / tävling för grupper, familjer mm.

Lerduvan skjuts iväg med en kastare, när den ”flyger” i luften ska ni försöka träffa den med hagelgeväret. Träffar ni rätt, splittras duvan i luften. Minimiålder ålder 16 år.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Luftgevärsduell

Spela Video

Duellera mellan lag eller personer.

Musikmemory

Är du duktig på att sjunga? Musikmemory låter din gömda musiktalang komma fram! Två lag väljer ett nummer på tavlan. Bakom numret gömmer sig ett slumpmässigt föremål som du ska koppla till en känd låt. Hitta två likadana föremål och sjung en låt med föremålen i och ditt lag får poäng. Festligt!

Ponnyridning

Spela Video

Ponnyridning för barnen, turerna utgår från restaurang Strandkanten, och behöver inte förbokas. Här får barnen en upplevelse med ridning på häst, där vår ledare leder hästen på en rundtur. Hjälm finns att låna. Tisdag, onsdag och lördag 16.00, vecka 26 – vecka 32, lördagar 16.00 även vecka 24,25 och vecka 33.

Pris 50 kronor per tur.

Rörmokaren

Spela Video

Här får laget en hög med rördelar samt några rörbitar, sedan ska laget sätta samman dessa och forsla 10 liter vatten från start till mål.

Här är bra med kunskap i tänkande utanför boxen, snabbhet, ledarskap och tävlingsinstinkt.

Segway Slalom

Segway
Slalom


Segway

Segway Slalom är en rolig aktivitet för familjer, grupper och konferenser där tävlarna kör en uppmarkerad slalombana på tid.

Spikislagning

Spela Video

Slå i en spik på minst antal slag, med eggen på en yxa. Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. Pris beroende på antalet deltagare. Bokas i aktivitetscentrat.

Stenpyramiden

Spela Video

En tävling som kräver både snabbhet och skicklighet. Utmana din kompis eller familj i Stenpyramidtävling. Bygg den högsta stenpyramiden utan att den kollapsar.

Styltrally

Spela Video

Gå på styltor på tid. Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. Pris beroende på antalet deltagare. Bokas i aktivitetscentrat.

Engelska Tyska
Onlinebokning
Hafstens Presentationsfilm
Hafstensfjordens Naturreservat
Skolresa till Hafsten Resort
Säsongsplatser
SweCamp Husbilbiljett
FlyingFox Zipline
Restaurang Corallen
Presentkort
Områdeskarta
Gym, Spa och Behanldingar