Receptionen:
Sön - Fre
9 - 21
Lördag
9 - 22

Poolområdet
Stora Poolen:

Alla dagar
11 - 18

Vattenrutschbanan:
Alla dagar
11 - 17

Motionsimning:
Alla dagar
10 - 11

Historik

Hafsten Resort grundades redan 1955. Anläggningen har sedan starten varit i privat ägo och drivits av familjen Grytfors. När Sixten & Clary startade det som då hette "Hafstens Camping" fanns det bara en enkel kioskbyggnad på den unika och natursköna "Hafstenshalvön".  
hafsten förr

Under de drygt 50 år som gått har här successivt utvecklats en av västra Sveriges ledande och mest kompletta fritidsanläggningar.

Av Sixten & Clarys tre barn Ingela, Kjell & Christina är det Ingela som driver anläggningen vidare. Ingela med familj tog över 1990, sedan dess har anläggningen fortsatt att bredda sitt utbud och utvecklats på ett positivt sätt.

Om ni har varit gäster på Hafsten och har bilder från förr som ni kan tänka er att låna ut, skulle vi uppskatta om ni kontaktar oss.

Om Tånga gård

Tånga gård ägdes av Domänverket men arrenderades ut 1908-1928 till Johan Ernst Palmer. Han var agronom och fröhandlare och planterade en fruktträdgård på Tånga. Han flyttade till Dalsland 1928. År 1928 flyttade Erik Zettergren in med sin familj. Senare flyttade Asta, Enar och Erik Hellberg in. Dom var barnlösa. De drev jordbruk med mjölkkor och brukade jorden.

tngagrd

År 1994 sålde Domänverket en del av Tånga gård till AB Hafstens Camping och resten såldes också till AB Hafstens Camping 1996. Lagfarten blev ej klar förrän År 2000. Idag finns hästar, emusar, påfåglar och hönor.

På de senaste åren har anläggningen även anslutits till flera kvalitetsgaranterande nationella och internationella organisationer.
Blickar vi in i framtiden ser vi allt från utbyggd reception/butiksbyggnad och stora välutrustade stugor, till ny havsbastu och hotell.
 

Engelska Tyska
Onlinebokning
Hafstens Presentationsfilm
Hafstensfjordens Naturreservat
Skolresa till Hafsten Resort
Säsongsplatser
SweCamp Husbilbiljett
FlyingFox Zipline
Restaurang Corallen
Presentkort
Områdeskarta
Gym, Spa och Behanldingar