Gäller det ett företagsevenemang i form av en konferens, firmafest eller kickoff, så finner du ett rikt utbud av möjligheter på Hafsten. Vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och anläggningen ger nästintill oändliga möjligheter till lyckade arrangemang. Ni bor mysigt i välutrustade stugor, konfererar i fräscha lokaler och äter gott i restaurangen. Ströva fritt i naturen, njut av havet, ta ett bastubad eller slappna av i bubbelpoolen.

Läs mer om våra konferenspaket

Diskussion i det fria

Ring oss på 0522 64 41 17 eller maila oss på  Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen  för en offert. Vi skräddarsyr konferenspaketet så att det passar era behov och önskemål.


Massor med aktiviteter

Allt från enskilda aktiviteter till femkamper och äventyr. Våra aktivitetsledare delar in i grupper, sköter protokoll och prisutdelning. Välj aktiviteterna, så sätter vi ihop tävlingen.

Diskussion i det fria

Vi har flera bra alternativ för teambildande kvällsaktiviteter, bubbelpool med bastu och relax, havsbastu med vedeldad badtunna, grillstuga där vi kan

Vi kan erbjuda Gym & Wellness. Ni kan köra ett pass i gymmet med instruktör och avrunda i wellness-avdelningen med ång-, aroma- och finsk bastu. Vi erbjuder också gruppaktiviteter med yoga, pilates, boxercise med mera. Det finns även ett stort utbud av massage och behandlingar. leverera grillbuffé för egen tillagning.

Det finns en stor trä-tipi med eldstad med övernattning om ni vill bo tillsammans och leva vildmarksliv.

Läs mer om konferensaktiviteter