Konferensaktiviteter

Det är spännande, roligt och dessutom bra, med aktiviteter på konferens och kick-off. Ni kan få precis det ni vill ha för er grupp, eller det ni vill uppnå. Tillsammans med er, gör våra aktivitetsledare allt från enskilda aktiviteter till femkamper och äventyr. Vissa aktiviteter kan ni även göra på egen hand.

Missa heller inte möjligheten för team-building och avkoppling i vårt mini-SPA med bubbelpool, bastu, relax och kallbadtunna eller havsbastu med vedeldad badtunna och bad i havet.

Läs mer om vårt populära aktivitetspaket ”Hafstens-olympiaden”

Fråga Griffel

Spela Video

En rolig frågesport med lag där aktivitetsledaren ställer en fråga som ni i laget ska skriva ner på tavlan. Rätt svar på poäng!

Musikmemory

Är du duktig på att sjunga? Musikmemory låter din gömda musiktalang komma fram! Två lag väljer ett nummer på tavlan. Bakom numret gömmer sig ett slumpmässigt föremål som du ska koppla till en känd låt. Hitta två likadana föremål och sjung en låt med föremålen i och ditt lag får poäng. Festligt!

Konferenstältet

Välkommen att äta och festa i vårat konferenstält med fantastisk utsikt över hafstensfjorden. Här finns plats för hela gruppen att äta och mingla.

Stenpyramiden

Spela Video

En tävling som kräver både snabbhet och skicklighet. Utmana din kompis eller familj i Stenpyramidtävling. Bygg den högsta stenpyramiden utan att den kollapsar.

Motorcross

el-cyklarna slutgiltligtI samarbete med Bokenäsets Motorpark erbjuder Hafsten Resort Konferenspaket med besök till Motorparken där ni kan få en unik motorcrossupplevelse. Här kan ni åka Motorcross utan tidigare erfarenheter, förberedelser eller efterskötsel. Bara att sätta på hjälmen och köra! 

Motorparken har ett vackert läge och ligger vid Rotviksbro strax utanför Uddevalla, alldeles intill havet med nära till bad, skog och natur. 5 minuter från Hafsten Resort.

Fånga ägget

Spela Video

Gruppaktivitet som kräver både lite bollkänsla och smidighet.

Tävlingen Äggkastning går ut på att lagets medlemmar kastar ett rått ägg över en bana på ett antal meter, en i laget kastar och en i laget tar emot. Ett bestämt antal ägg ska kastas, och så många ägg som möjligt ska vara hela.

Grävmaskinskörning

Spela Video

Rolig tävling där ni dels får prova på att köra en riktig grävmaskin, och där det också ingår ett tävlingsmoment. Ni ska träffa så många hjul som möjligt som ligger placerade på marken. Med en krok som hänger i grävmaskinens skopa, och dessutom på tid.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Fyrhjulingskörning

Spela Video

Tävling med en stor fyrhjuling i terrängen. Tävlingsledaren kör först ett varv på den utstakade banan. Sedan ska ni köra bana på så lika tid som det är möjligt. En fartfylld och kul tävling som alla klarar. Minimiålder ålder 16 år.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Blinda båten

Spela Video

Denna aktivitet/tävling har vi utvecklat främst som en teambuildings-övning. Den sätter riktigt gruppdynamik och ledarskap på prov. Med förbundna ögon ska två roddare med var sin åra, ro båten runt en utlagd boj i havet. Den övriga gruppen ska från stranden vägleda roddarna runt bojen, på tid.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Bakvändabilen-rally

Spela Video

Det är väl enkelt att köra bil, ja men inte om den svänger åt fel håll. Här kör ni så fort det går, en utstakad bana med en bil som svänger åt fel håll. En mycket uppskattad tävling, med mycket skratt. Det är inte så enkelt som man kan tro, särskilt inte när tävlingsnerverna ”styr”. Minimiålder ålder 18 år.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Frågejakt med GPS

Spela Video

Detta är en tävling där hela lagets talanger kommer till sin rätt, man måste vara allmänbildad, teknisk och snabb. Med hjälp av en GPS ska man hitta ett frågeformulär i skogen, svara rätt på frågorna och vara snabbast möjligt tillbaks i mål.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Tipi med lägerplats

Spela Video

Tipi med lägerplats för upp till 32 personer. Tipin är lite av en vildmarksupplevelse med möjlighet för övernattning. Tipin är som ett stort runt ”trätält”, där man sover på golvet, på liggunderlag och sovsäck som man får ta med sig själv. I mitten finns en eldstad, där man grillar och lagar mat. Vi har gjort det lite till en ”semi-vildmarksupplevelse”, för det finns el, kylskåp och rinnande vatten. Över eldstaden finns grillgaller, stor kastrull och stor stekpanna, samt lite utrustning för matlagningen. Tallrikar, glas, bestick med mera får man ha med sig själv.

Närmaste wc finns på anläggningen, avstånd 70 meter. Dusch finns i servicehus på anläggningen, avstånd 200 meter.

Vid sidan av Tipin finns en lägerplats med lägereld i mitten, som är trevlig att använda när det är fint väder, denna ingår när man hyr Tipin. Säckar med ved finns att köpa på anläggningen.

Tipi med lägerplats bokas i Receptionen, pris beroende på antal personer.

Spikislagning

Spela Video

Slå i en spik på minst antal slag, med eggen på en yxa. Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. Pris beroende på antalet deltagare. Bokas i aktivitetscentrat.

Styltrally

Spela Video

Gå på styltor på tid. Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. Pris beroende på antalet deltagare. Bokas i aktivitetscentrat.

Grillplatser

Spela Video

På höjden, med utsikt över norra havsviken finns tre grillplatser med murade grillar och sittbänkar som fritt får nyttjas av våra gäster.

Grillstuga

Grillstuga

En rolig och trevlig aktivitet för familjen eller kompisgänget.

Hyr grillsstuga, här sitter ni och äter och dricker runt eldstaden, riktigt hög mysfaktor! Öppen hela året! Grillstuga med 2 rum, med plats för upp till 15 personer i varje. Pris 995 kronor per kväll.

Städning ingår ej, kan bokas till för 600:-/rum. Grillbuffé kan bokas till. Städning kontrolleras vid avresa, beräkna 30 minuter för kontroll. Bokas i receptionen.

Strandvolleyboll

Spela Video

På vår fantastiska sandstrand finns nät uppsatt för strandvolleyboll. Fritt att använda, boll finns att låna i aktivitetscentrat mot deposition, 200 kronor.

Lerduveskytte

Spela Video

Med riktigt hagelgevär. Spännande och rolig aktivitet / tävling för grupper, familjer mm.

Lerduvan skjuts iväg med en kastare, när den ”flyger” i luften ska ni försöka träffa den med hagelgeväret. Träffar ni rätt, splittras duvan i luften. Minimiålder ålder 16 år.

Gruppaktivitet som görs med våra aktivitetsledare. För pris och bokning, kontakta aktivitetscentrat/receptionen.

Boulebana

Spela Video

Banan ligger bakom receptionen, fritt att använda, klot kan hyras i aktivitetscentrat. 20:-/set

Äventyrsgolf

Spela Video

Äventyrsgolf 45:-/person. Öppet hela året utom vid snö! Klubbor och bollar hyrs i aktivitetscentrat.

Vandringsleder

Markerade vandringsleder till Hafstenstoppen (blå) 2 km och utsikten (grön) 4 km (upplev utsikten). Vit 2 km.

Promenera till jättegrytan den största i Europa (gulmarkerad) 2 km eller Skogsslingan 6 km (rödmarkerad).

Äventyrsvandring.

Solarie

solarie

Solarie för hela kroppen.

entré + 40kr/16min, 50kr/20min, 60kr/24min.

Vedeldad badtunna

Spela Video

Badtunna med plats för upp till 10 personer, 850:-/2 timmar. Badtunnan kan enbart bokas som tillval när man hyr havsbastun.

Havsbastu & Badtunna

Spela Video

Havsbastun ligger så att man kan bada direkt i havet. På terrassen finns bord och bänkar för upp till 20 personer. Det finns ett gemensamt omklädningsrum inomhus, samt bastu med plats för upp till 20 personer. Bastun bokas i pass om två timmar och kostar 100:- /person, minst två personer om du är boende på anläggningen. För dagbesökare gäller minst 400:- per 2 timmar.

Vid sidan av havsbastun finns en vedeldad badtunna som kan bokas till, den kostar 850:- för två timmar, då ingår att badtunnan är uppvärmd och klar att använda. Badtunnan kan endast bokas som ett tillval till havsbastun.

Närmaste wc finns i receptionen, avstånd 70 meter. Närmaste dusch finns i servicehus, avstånd 200 meter.

Havsbastun är öppen hela året, boka i receptionen.

Mini-SPA

Spela Video

Mini-SPA för boende på campingen. 150:-/person/1 tim 50 min (minst 2 personer) Barn under 10 år 50:-, Dagbesök minimum 600:- eller 150:-/pers/1 tim 50min. Bastu, relax och bubbelpool.

Bokas i receptionen.

Gym

Spela Video

I entrekortet ingår tillträde till både det nybyggda Hafstens Resort Gym med konditionsmaskiner och styrketräning, samt till det fräscha och avslappnande Hafsten Resort Wellness.

Här finns omklädningsrum med klädskåp och duschar. Gymmet är öppet alla dagar hela året.

Läs mer om gym och wellness

Wellnessbastu

Aromabastu


I bastun med eukalyptusarom är värmen 60 grader. Aromen underlättar andningen och känns riktigt avkopplande. Det speciella med aromabastun ligger i att hälsan förstärks med hjälp av naturliga eteriska oljor.


Ångbastu


I Turkiet har ångbastu eller s. k. haman använts i flera tusen år och därför kallas ångbastu ofta även för Turkisk bastu.
Ångbastun är 45 grader och luftfuktigheten över 100%. Därför vistas man kontinuerligt i ett varmt dimmoln i ångbastun.
Värmen och den höga luftfuktigheten är ett effektivt hjälpmedel mot astma, bronkit och andra luftvägsåkommor mm.


Finsk bastu


I Finsk bastu är luften het och torr och väggarna är träbeklädda. Värmekällan består av upphettade stenar på vilka man slår vatten, temperaturen är upp till 80 grader. Bastun ger bästa effekt när man utsätts växelvis för kyla och hetta, varje uppvärmning på lavbänken bör efterföljas av nedkylning med kallt vatten.


Stavgång

Spela Video

Stavgång måndag, onsdag och fredag mellan vecka 25-32. Start vid receptionen klockan 9.00.

Stavar finns att låna för 20:-/par.

Motionspass

bild_saknas

Motionspass med ledare kan ni boka till er konferens.

Core

Yoga

Step

Utomhusgym

Det finns utegymredskap vid badstranden. Fritt att använda hela året.

Båttur i skärgården

bild_saknas

Njut av en härlig skärgårdstur. Vi stiger i motorbåten vid Hafstens båtbrygga och åker genom Hafstensfjorden, ut i den Bohuslänska skärgårdens underbara natur. Vi åker genom Nordströmmarna, Malö strömmar, Snäckedjupet, Koljefjorden och stannar och fikar hos Handelsman Flink.

Turen tar ca. tre timmar inklusive stopp för fika. Pris 2695 kronor, 2-4 personer. Bokas i receptionen.

Luftgevärsduell

Spela Video

Duellera mellan lag eller personer.

Engelska Tyska
Onlinebokning
Hafstens Presentationsfilm
Hafstensfjordens Naturreservat
Skolresa till Hafsten Resort
Säsongsplatser
SweCamp Husbilbiljett
FlyingFox Zipline
Restaurang Corallen
Presentkort
Områdeskarta
Gym, Spa och Behanldingar