pool2  pool4  pool1

pool10  pool11  pool12


Poolområdet har öppet 28 april till 4 november.

Poolområde med 4 pooler, Vattenrutschbana och 2 matställen

Välkommen till Hafstens nya poolområde med 4 pooler. Här finns det 2 barnpooler, en stor pool och 86 meter lång Vattenrutschbana med landningspool. Det är 28 grader varmt vatten i alla pooler. Om hungern eller törsten skulle komma fram finns Poolkanten inne i poolområdet där det finns Libakebab med kyckling eller nötkött, sallader, panini, samt toast och hamburgare till barnen. I Restaurang Poolkanten säljs även vin och öl. Vid den stora poolen finns även Poolgrillen där du kan köpa snacks, pizza, dryck, korv med bröd m.m.

Incheckade gäster
Du som bor på en av våra campingtomter eller i en av våra stugor har fri entré till vårt poolområde med barnpooler och en stor pool. Observera att Vattenrutschbanan inte ingår och kostar 65:- /person och dag. Observera att detta gäller ej säsongsgäster.

Dagsgäster
Pris: 100:- /person och dag, entré till Vattenrutschbanan ingår. Barn under 90 cm har gratis entré.

Säsongskort
Pris: 1395:- /person. Nu erbjuder vi ett säsongskort till vårt Poolområde för er som inte bor på anläggningen! Du får tillgång till hela Poolområdet under hela sommaren från 28 april till 8 Oktober!

Är du säsongsgäst kan du höra av dig till oss för mer information på 0522 64 41 17 eller Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .

Här hittar du oss