hummer_corallenDen åretruntöppna restaurangen Corallen ligger i centralbyggnaden i anslutning till receptionen. Här är lite lugnare miljö, med trevlig bakgrundsmusik. Sitt och njut i en soffgrupp under markisen på uteserveringen, eller i en skinnfåtölj vid braskaminen.

I cafémenyn hittar ni allt från färdiga mackor till pajer och lax- och skaldjurssoppa. Om ni bara vill fika finns konditoribitar, paj med vaniljsås och alla varianter av kaffe och te. I á la cartemenyn finns flera förrätter, som varmrätt finns allt från hamburgare och kyckling till oxfilé eller vår specialité, plankstek med fläskfilé och kantarellsås. Även här har vi fullständiga rättigheter.

3-rätters meny på Mors Dag, söndagen den 27 maj!

Förrätt:
Toast Skagen

Huvudrätt:
Tapas Tallrik

Efterätt:
Fransk Chockladkaka

325 kr /person

I Restaurang Corallen serverar vi svenskt kött och närproducerat ekologiskt nötkött från Gröna Gårdar.

Vill du förboka ett bord kan du ringa oss på 0522 64 41 17 eller maila oss på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .

Ett urval av vad vi kan servera hela året:

  • Hafstens lax & skaldjurssoppa.
  • Grilltallrik med Ryggbiff.
  • Helstekt fläskfilé med kantarellsås på planka.
  • Oxfilé med pepparsås och potatisgratäng.

Corallen Meny

Boka bord för din födelsedagsmiddag här. Specialmenyer för grupper och konferenser. Förboka julbuffé i december. Frukostbufféer för grupper.

Frukostkorg

Vill ni ha frukosten levererad till husvagnen eller stugan kan ni beställa ”frukostkorg” direkt vid receptionen, på tel. 0522 64 41 17 eller på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .