Receptionen:
Sön-Fre
9-21
Lördag
9-22

Poolområdet & Vattenrutschbanan:

Öppet från 28/4
Lör-Tis
10-16
Ons-Fre
11-16

Motionsimning
Lör-Tis
9-10

Gym & Wellness

aroma litenI entrekortet ingår tillträde till både det nybyggda Hafstens Resort Gym med konditionsmaskiner och styrketräning, samt till det fräscha och avslappnande Hafsten Resort Wellness. Här finns omklädningsrum med klädskåp och duschar. Gymmet är öppet alla dagar hela året och man behöver inte förboka utan det är bara att komma när man vill.

Passa på och ta med barnen till vårt populära barnlekrum som finns i anslutning till Gym & Wellness-avdelningen. Barnlekrummet Grottan är för barn mellan 0-10 år.

Relax Wellness & Energy Wellness

Välj mellan våra två olika typer av sparitual, Relax Wellness och Energy Wellness. Du väljer en av dessa egen behandlingar helt beroende på din sinnestämmning.

Relax Wellness

Är du stressad, spänd och ansträngd? Då rekommenderar vi Relax Wellness behandlingen med avslappnande eteriska oljor, skön massage i vår massagesäng, och fotbad med lugnande salter. Behandlingen innebär lugna tempoväxlingar och mycket vila, perfekt efter ett träningspass eller om du bara känner för att slappna av.

Energy Wellness

Är du trött och utmattad? Då kan vår Energy Wellness vara något för dig! Behandlingen innebär kraftiga växlingar mellan varmt och kallt för att få igång blodcirkulationen och sätta fart på livsandarna. Du använder uppiggande eteriska oljor, hämtar inre energi från vår varmaste bastu och doppar dig i vår kallaste källa. Perfekt på morgonen så att du är pigg och glad resten av dagen!

Massagesäng

Prova vår härliga Massagesäng med Ergoline Hydro-Jet teknik! Det är en torr vattenmassage så du kan ha kläderna på. Du kan själv ställa in styrkan på samt var du vill bli masserad så att din avslappning blir fullständig. Garanterad härlig upplevelse för bara 50:- /20 minuter. 

Personlig tränare

Unna dig själv en PT! Du får en effektivare träning och därför också ett snabbare resultat av din träning. Dessutom ökar det din motivation att träna, har du en bokad tid med din PT kan du inte lika enkelt säga "jag gör det en annan dag". Du ökar också din kunskap om dig själv och din kropp. Du lär dig att göra övningarna på rätt sätt och minskar på så sätt risken för skador och felbelastningar. Det du lär dig av din personliga tränare tar du med dig resten av livet. 

Priser

Ett besök: 100:- /person
Weekendkort (Fre-Sön): 175:- /person
Veckokort (7 dagar): 199:- /person
Månadskort: 299:- /person
Årskort: 2990:- /person
Sommarsäsong special (1/5-15/9): 1350:- /person

Presentkort

Ge bort ett presentkort för gym på Hafsten!

Ladda ner en meny i pdf-format för Hafsten Resort Wellness

 

Engelska Tyska
Onlinebokning
Hafstens Presentationsfilm
Hafstensfjordens Naturreservat
Skolresa till Hafsten Resort
Säsongsplatser
SweCamp Husbilbiljett
FlyingFox Zipline
Restaurang Corallen
Presentkort
Områdeskarta
Gym, Spa och Behanldingar