fbpx
Konferenser Skolresor Grupper
In English In Deutsch

Julbord

När vill du
besöka oss?
Field is required!
Field is required!

Julbord

Vi dukar vi upp ett härligt Julbord med levande musikunderhållning i Restaurang Corallen. Vi tänder brasan och bjuder på det godaste från det traditionella julbordet!

Lördagen den 28 november och lördagen den 5 december serveras ett komplett Julbord med traditionella svenska rätter. Julbordet kommer att dukas upp i Restaurang Corallen i härligt julpyntad miljö och levande musikunderhållning. Du kan även boka julbordet som en del i ett Julpaket med övernattning i Hotellstuga, Gym, Wellness och frukostkorg. Du kan läsa mer om Julpaketet vecka 48 här och om Julpaketet vecka 49 här.

Anpassat utefter rådande smittspridning
Under Julbordet kommer vi att följa rådande rekommendationerna från folkhälsomyndigheten. Borden och stolarna kommer att placeras på ett säkert avstånd och vi kommer att bibehålla våra förstärkta städ- och hygienrutiner och komplettera med ytterligare desinfektionsrutiner, för att du som gäst ska kunna känna dig trygg att äta, dricka och umgås hos oss. Vi vill be våra gäster tvätta händerna noga och ofta, och vi har även utrustat alla utrymmen med handdesinfektion.

Priser
525:- /person
Barn under 10 år 195:-

Bokning
info@hafsten.se eller 0522 64 41 17

MENY

Log in with your credentials

Forgot your details?

Vad
händer
idag?
calendar
Boka
mail