fbpx
Företag Skolresor Grupper
In English In Deutsch

Mountainbike på Hafsten Resort – 8 till 10 år

När vill du
besöka oss?
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!

Mountainbike på Hafsten Resort

Hafsten Resort har en fantastisk miljö för mountainbike. Här finns flowiga stigar, tekniska utmaningar och sköna utförskörningar. Hafsten Resort ligger i direkt anslutning till Bokenäset som har en mängd områden för härlig stigcykling med inslag av vackra småvägar.

Oscar som är uppvuxen på Bokenäset har trots sina unga år tävlat internationellt under 4 år med ett stort antal topplaceringar, kört 3 VM och 3 EM med en 8:e plats på EM år 2020 som främsta placering. Oscar är svensk juniormästare i både cykelcross och mountainbike och nu 19 år gammal tävlar han som elitcyklist för Världscupteamet Team Serneke Allebike från Alingsås. Mellan sommarens världscuptävlingar och SM-lopp ser han fram mot att sprida lite cykelglädje och dela med sig av tips och trick i skogen.

Under denna sommar erbjuder Hafsten Resort i samarbete med Oscar Lind möjligheten att utforska stigar, den egna cykelglädjen och skickligheten på cykeln.

Barn 8-10 år

Max 8 deltagare.
1 timme, kostnad 50 kr.

Tillsammans upptäcker vi Hafstens stigar på våra cyklar. Vi undersöker lite grundläggande cykeltekniker utifrån de utmaningar som stigarna bjuder på och testar hur det känns att ha lite fart genom skogen. Fokus på en rolig och lite spännande stund på cykeln tillsammans med kompisarna.

Förkunskaper och utrustning: Du ska kunna cykla även på lite ojämnt underlag. Du har cykelhjälm och lämplig klädsel (inkl lämpliga skor som sitter bra på fötterna) och vattenflaska. Du behöver inte ha speciella cykelkläder men de ska sitta på ordentligt och vara praktiska och sköna att ha när man cyklar och blir svettig. Cykeln ska vara lämplig att cykla i skogen på, växlar och bromsar ska fungera och däcken pumpade. Att cykla i skogen kan innebära att man cyklar omkull och slår sig, deltagande är på egen risk och försäkringar etc ansvarar vårdnadshavare för.

Tid för aktiviteten är 16.00 till 17.00 följande datum:
15 juni, 13 juli, 20 juli, 26 juli och 4 augusti.
(Med reservation för att kursdatum kan ändras pga. ändrade tävlingsdatum.)

Förbokas direkt i receptionen, på 0522 64 41 17 eller på info@hafsten.se

Har ni bokat ett MTB-paket på Hafsten Resort och vill ha guidning på stigar i området eller passa på att få lite tips och tricks enskilt eller i mindre grupp så kontakta Oscar Lind direkt.

Tfn: 072-224 43 27

Mail: oscarlindcycling@gmail.com

MENY

Log in with your credentials

Forgot your details?

Vad
händer
idag?
calendar
Boka
mail