fbpx
Företag Skolresor Grupper
In English In Deutsch

Mountainbike på Hafsten Resort – erfaren 18 år och äldre

När vill du
besöka oss?
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!

Mountainbike på Hafsten Resort

Hafsten Resort har en fantastisk miljö för mountainbike. Här finns flowiga stigar, tekniska utmaningar och sköna utförskörningar. Hafsten Resort ligger i direkt anslutning till Bokenäset som har en mängd områden för härlig stigcykling med inslag av vackra småvägar.

Under denna sommar erbjuder Hafsten Resort i samarbete med Oscar Lind möjligheten att utforska stigar, den egna cykelglädjen och skickligheten på cykeln.

Oscar som är uppvuxen på Bokenäset har trots sina unga år tävlat internationellt under 4 år med ett stort antal topplaceringar, kört 3 VM och 3 EM med en 8:e plats på EM år 2020 som främsta placering. Oscar är svensk juniormästare i både cykelcross och mountainbike och nu 19 år gammal tävlar han som elitcyklist för Världscupteamet Team Serneke Allebike från Alingsås. Mellan sommarens världscuptävlingar och SM-lopp ser han fram mot att sprida lite cykelglädje och dela med sig av tips och trick i skogen.

Erfaren 18 år och äldre

Max 8 deltagare

Tid 2 timmar, kostnad 250 kr.

Vi upplever och njuter av stigarna på Hafsten och Bokenäset samtidigt som vi tränar på och utmanar oss i lite olika tekniker utifrån de utmaningar och förutsättningar vi möter på vägen. Passet innebär också kortare transportsträckor mellan de olika stigområdena på Bokenäsets vackra landsbygd. Vi njuter av och upplever skogen och stigarna men kommer också testa både pulsen och för den som är sugen några Stravasegment.

Förkunskaper och utrustning: Du cyklar en del mountainbike och vill ha ett tillfälle både för att uppleva nya miljöer för din cykling och för att fila på och kanske upptäcka några tekniker som gör dig säkrare och snabbare i skogen, både uppför och nedför med olika svårighetsgrad. Upplägget ger utrymme för olika farter och ambitionsnivåer. Självklart är cykeln i ordning och du har med dig vätska, extra energi och slang. Deltagande är på egen risk.

Tid för aktiviteten är 18.00 till 20.00 följande datum:
17 juni, 7 juli, 19 juli, 25 juli och 3 augusti.
(Med reservation för att kursdatum kan ändras pga. ändrade tävlingsdatum.)

Förbokas direkt i receptionen, på 0522 64 41 17 eller på info@hafsten.se

Har ni bokat ett MTB-paket på Hafsten Resort och vill ha guidning på stigar i området eller passa på att få lite tips och tricks enskilt eller i mindre grupp så kontakta Oscar Lind direkt.

Tfn: 072-224 43 27

Mail: oscarlindcycling@gmail.com

MENY

Log in with your credentials

Forgot your details?

Vad
händer
idag?
calendar
Boka
mail