fbpx
Konferenser Skolresor Grupper
In English In Deutsch

Hafstens nya Höghöjdsbana

Hafstens nya Höghöjdsbana

Är du redo för ett nytt äventyr? För snart kommer du kunna klättra, kliva, hoppa och ta dig uppför en av Sveriges största Höghöjdsbanor här hos oss på Hafsten när du vill under hela året!

Under slutet av november kommer du för första gången kunna uppleva ett helt nytt äventyr här hos oss. Då kommer vår alldeles nya Höghöjdsbana att stå klar i vår natursköna barrskog. Höghöjdsbanan kommer att bestå av en stor mängd olika hinder och flera olika svårighetsgrader inklusive en Kidzbana. Här kommer det finnas en utmaning för den riktigt äventyrslystne och för den som bara vill uppleva skogen på ett nytt spännande sätt uppe i träden.

Våra erfarna aktivitetsledare kommer att spänna fast selen för dig och guida dig genom introbanan så att du får en känsla av hur det går till. Sedan kommer vi att släppa loss dig på på banorna. Men oroa dig inte, våra aktivitetsledare kommer naturligtvis alltid att finnas till hands.

Anmäl dig nedan med din emailadress så skickar vi information till dig när Höghöjdsbanan står färdig och om hur du kan boka den.

Vi på Hafsten är riktigt taggade inför denna nya spännande aktivitet och vi hoppas att du också är det.

Du måste fylla i din emailadress.
Du behöver godkänna att du vill ha nyheter om Hafstens Höghöjdsbana till din inkorg.

MENY

Log in with your credentials

Forgot your details?

Vad
händer
idag?
calendar
Boka
mail