fbpx
Företag Skolresor Grupper
In English In Deutsch
När vill du
cykla?
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!
Fältet är obligatoriskt!

Incheckning

Du som checkar in och har bokat halloweenpaketet får en goodiebag som du kan använda för att dekorera stugan, husbilen eller husvagnen med. I kuvertet ni får finner ni även färgade pappersarmband, dessa band gäller som entré till aktiviteterna och på de bifogade bladen ser ni start- och avgångstider för respektive aktivitet för er färg.

Fri entré till Vattenrutschbanan

Måndagen den 1 november kl. 13 – 15 bjuder vi på fri entré till Vattenrutschbanan.

Fri entré till Havsbastun

Måndagen den 1 november kl. 14 – 16 bjuder vi på fri entré till Havsbastun.

Spökklättring i Höghöjdsbanan

Tisdagen den 2 november bjuder vi på 25% rabatt på Hafstens Höghöjdsbana (gäller vid köp av Halloweenpaketet) Höghöjdsbanan öppnar kl. 11.

Fri entré till Havsbastun

Tisdagen den 2 november kl. 14 – 16 bjuder vi på fri entré till Havsbastun.

Fri entré till Vattenrutschbanan

Tisdagen den 2 november kl. 13 – 15 bjuder vi på fri entré till Vattenrutschbanan.

Vi bjuder på ärtsoppa och pannkakor i vår Militärkokvagn

Onsdag 3/11 kl. 16.00 på stranden.

Spökbad

Onsdagen den 3 november kl. 18.30 – 20.00 är ni välkomna till det kusliga spökbadet med 30 grader varmt vatten. Akta er för dom mystiska varelserna som lurar i skuggorna. Häxorna håller baren öppen och enklare rätter går att beställa.

Halloweenpyssel

Torsdagen den 4 november kl. 13-16 arrangerar vi en pysselstund med Halloween-tema i Glaspaviljongen

Musik Quiz & Trubadurkväll

Torsdagen den 4 november kl. 19-22 arrangerar vi en Musik Quiz som avslutas med trubadur i Poolbaren. Enklare mat går att beställa och baren är öppen.

Pumpakarvning

Bord och soptunnor finns utställda på flera platser på anläggningen. Här kan ni karva er pumpa. Vänta på er tur tills ett bord blir ledigt så att trängsel inte uppstår. Ni kan även karva er pumpa vid den egna campingtomten eller stugan.

Spökvandring

Fredagen den 5 november mellan 17.15 och 19.30 går startskottet för spökvandringen. Er avgångstid samt startpunkt ser ni på de bifogade bladet i kuvertet, det är viktigt att ni passar er tid! Sedan vandrar vi genom skogen med facklor och träffar häxor, spöken och andra monster. Efter vandringen delar vi ut godis till barnen. Kontroll av armband sker vid entrén till spökvandringen.

Tipspromenad & Korvgrillning

Lördagen dem 6 november mellan kl. 11 och 15.30 går vi en kuslig tipspromenad med vuxen och barnfrågor med halloweentema. Er tilldelade tid finner ni på det bifogade bladet i kuvertet. Under promenaden bjuder vi på korv med bröd direkt från grillen. Tänk på att hålla avstånd! Om ni vill gå tipspromenaden i samband med korvgrillningen är det viktigt att ni håller er tilldelade tid. Tipspromenaden går att gå under hela helgen.

Brasiliansk Buffé

Lördagen den 6 november kl. 17 och kl. 20 arrangerar vi en spännande Brasiliansk Buffé med Halloweentema i Poolbaren! Vi serverar brasilianska rätter med stämningsfull musik. Baren är öppen. Corona anpassat arrangemang!
Endast förbokning av biljetter: 495:- /pers. Barn under 10 år: 195:-. Medtag biljetterna ni fick i kuvertet.

Bonustid på söndag!

Stuggäster checkar ut 13.00
Campinggäster checkar ut 17.00

MENY

Log in with your credentials

Forgot your details?

Vad
händer
idag?
calendar
Boka
mail