Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

Poolområde

Tre pooler med 28 grader varmt vatten för både stora och små med 86 meter lång Vattenrutschbana.

Att erbjuda en underbar badupplevelse för våra gäster är något av det allra viktigaste för oss. Därför bjuder vi våra incheckade gäster på fri entré till poolområdet som består av en stor pool, en rund barnpool, en liten lekpool för de minsta och en Vattenrutschbana med landningspool.

Vill du åka vår  vattenrutschbana, som är 86 meter lång, kan du köpa ett separat åkband till den. Om man önskar att äta finns Restaurang Poolkanten inne i poolområdet. Här erbjuder vi Libakebab, Sallader, Panini, Toast, Hamburgare och såklart glass. Här säljs även vin och öl. Du kan också besöka Poolgrillen, en trivsam grillbar vid den stora poolen, där du kan köpa snacks, pizza, dryck och mycket mer. Vänligen notera att det inte är tillåtet att ha med sig egen mat inne i poolområdet.

I glaspaviljongen inne i poolområdet kan du byta om, eller bara sitta och läsa en bok, äta eller umgås.

Vi välkomnar naturligtvis även dagsgäster, som inte bor på anläggningen, till poolområdet. Då betalar du endast 135 kr per person och dag och barn under 90 cm har fri entré. Då har ni tillgång till hela poolområdet samt vattenrutschbanan under hela dagen.

Ett entrékort för hela säsongen för dig som dagsgäst kostar 1595 kr och då ingår vattenrutschbanan.

Priser för vattenrutschbanan för incheckade gäster

1 dag 65 kr
2 dagar 115 kr
3 dagar 155 kr
4 dagar 185 kr
5 dagar 200 kr
6 dagar 215 kr
7 dagar 230 kr

(Efter 4:e dagen tillkommer 15 kr för varje dag)

Säsongsgäster

Du som är säsongsgäst och bor hos oss kan köpa entré för poolområdet med eller utan vattenrutschbana som kan användas under poolområdet öppettider.

Priser för säsongsgäster

Utan vattenrutschbana: 425 kr per person och säsong

Med vattenrutschbana: 925 kr per person och säsong

Nya vintersäsongsgäster som bor hos oss från 16 september till den 3 november kan köpa entré för 150 kr per person.

 

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂

Denna webbsida sparar cookies på din enhet för att mäta statistik och för att du snabbare ska kunna göra framtida inloggningar och bokningar. Läs mer om hur vi behandlar din data i vår integritetspolicy.