Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

FlyingFox Zipline

90 meter fallhöjd, topphastighet 90 km/h och 900 meter lång! FlyingFox Zipline är en höjdare bland företag, svensexor och möhippor såväl som privatpersoner och familjer!

Tillsammans med våra erfarna och utbildade guider tar vi oss till startplattformen, går igenom säkerhetsinformation, spänner fast selen och sedan åker vi nerför berget och över träden! Åkningen tar ungefär 1 minut och en av våra guider tar emot dig vid landningsplattformen. Vågar du anta utmaningen? En riktig magkittlande åktur över träden som du sent kommer att glömma.

Säkerhet först
Att åka FlyingFox Zipline är en mycket säker aktivitet och våra utbildade guider har tydliga rutiner för kontroll och skyddsutrustning. Det finns alltid guider vid både start och landningsplattformen. Åkningen är öppen året runt och är bara stängd vid starka vindar och oväder. Är vädret inte lämpligt just den dagen som du åker går det givetvis bra att boka om.

För att åkningen ska ske på ett säkert och roligt sätt ber vi om att ta hänsyn till att man bör väga minst 30 kg och högst 110 kg. FlyingFox Zipline är inte lämplig för personer som är gravida, har ryggbesvär eller högt blodtryck. Om du har andra besvär är du välkommen att höra av dig till oss så kan vi tillsammans bedöma om åkningen är lämplig för dig.

Öppettider och pris
FlyingFox Zipline har öppet hela året. Från 15 maj till 15 september går det bra att boka en person på lördagar. Resten av tiden gäller en startkostnad för 4 personer. Vid 3 personer eller färre åker vi kl. 14. För grupper från 4 personer och uppåt gäller tid enligt överenskommelse. Ett åk kostar 500 kr per person.

Bokningsförfrågan

Ditt meddelande har skickats.
Vi återkommer till dig snarast möjligt 🙂

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂

Denna webbsida sparar cookies på din enhet för att mäta statistik och för att du snabbare ska kunna göra framtida inloggningar och bokningar. Läs mer om hur vi behandlar din data i vår integritetspolicy.