Företag Skolresor Grupper
In English In Deutsch

FlyingFox Zipline

Sveriges längsta Zipline

90 meter fallhöjd, topphastighet 90 km/h och 900 meter lång! FlyingFox Zipline är en höjdare bland företag, svensexor och möhippor såväl som privatpersoner och familjer! Tillsammans med våra erfarna och utbildade guider tar vi oss till startplattformen, går igenom säkerhetsinformation, spänner fast selen och sedan åker vi nerför berget och över träden! Åkningen tar ungefär 1 minut och en av våra guider tar emot dig vid landningsplattformen.

Vågar du anta utmaningen? En riktig magkittlande åktur över träden som du sent kommer att glömma. Åkningen kan spelas in med en av våra actionkameror för dig som vill föreviga minnet med en häftig video! Hela äventyret tar minst 1 timma beroende på hur många som vill åka.

Köp presentkort till FlyingFox Zipline

Bokningsförfrågan

Skicka in en bokningsförfrågan så återkommer vi inom kort. För bokningar under 4 personer åker vi endast lördagar från k. 14.00.

Säkerhet först!

Att åka FlyingFox Zipline är en mycket säker aktivitet och våra utbildade guider har tydliga rutiner för kontroll och skyddsutrustning. Det finns alltid guider vid både start och landningsplattformen. Åkningen är öppen året runt och är bara stängd vid starka vindar och oväder. Är vädret inte lämpligt just den dagen som du åker går det givetvis bra att boka om.

För att åkningen ska ske på ett säkert och roligt sätt har vi satt upp några säkerhetskrav: Man bör väga minst 30 kg och högst 120 kg. FlyingFox Zipline är inte lämplig för personer som är gravida, har ryggbesvär eller högt blodtryck. Om du har andra besvär är du välkommen att höra av dig till oss så kan vi tillsammans bedöma om FlyingFox Zipline är lämplig för dig.

Öppettider

FlyingFox Zipline har öppet hela året och det går bra att vara 1 person på lördagar och 4 under resten av veckan. På lördagar och vid mindre än 4 personer åker vi från 14.00. För grupper från 4 personer och uppåt gäller tid enligt överenskommelse.

Priser

500:- /person och åk

Log in with your credentials

Forgot your details?

Vad
händer
idag?
calendar
Boka
mail