Företag Skolresor Grupper
In English In Deutsch

I Bohuslän

Remember September

Den bohuslänska skärgården är som en magnet, framför allt under sommarmånaderna. Men vad händer egentligen när sommarens strålkastare slocknat? Ta dig en titt bakom kulisserna och upplev Tjörn i din egen takt när det är som allra bäst – lugnt, genuint och smakrikt. Sommarstressen är borta, men fortfarande är vandringslederna förtrollande, konsten unik och skaldjuren i världsklass. Välkommen till Tjörn i september!

Camping i Bohuslän – Mer Tillsammans

På Bohusläns campingar andas du havsbris, njuter av skaldjur och upplever den fantastiska naturen vid havet. Kanske funderar du på att samla släkt och vänner för att göra något kul ihop? Att tillsammans åka på en campingtripp till Bohuslän är ett riktigt kul äventyr men massor av roliga upplevelser. Och utbudet är stort! Här duggar campingplatserna tätt och med direkt närhet till världsberömd skärgård, båtturer, salta bad, fiske, djupa skogar och fantastiska vandringsleder. Oavsett om du kommer hit under slutet av vårkanten, mitt under högsäsong eller när sensommarlugnet lagt sig över campingplatserna så finns det alltid något spännande att uppleva.

Båtluffa i Bohuslän

Att båtluffa i Bohuslän är det perfekta sättet att ta upptäcka den bohuslänska skärgården. Du kan ta båten ända från Kungshamn till Smögen. upptäcka den vackra ön Hållö, och även ta en dagskryssning till Uddevalla genom Lysekil. Bohusläns skärgård erbjuder en kontrastrik natur med varierande upplevelser, med havsnära atmosfär som gemensam nämnare. Och tack vare ett stort samarbete mellan rederierna kan du uppleva kusten helt utan egen båt.

Expedition Bohuslän

I Bohuslän kan du beskåda havets och naturens mästerverk. Möt vilda djur, världsunika hällristningar, konst i världsklass, spännande historia och en nationalpark under havsytan. För dig som är nyfiken är detta ett riktigt äventyr. Expedition Bohuslän har valt ut 6 resmål för dig som vill uppleva en resa genom västkustens hav, klippor, skogar och sjöar.

Log in with your credentials

Forgot your details?

Vad
händer
idag?
calendar
Boka
mail