Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

Restaurang Corallen

Öppet varje dag
Restaurang Corallen har öppet året runt och ligger i centralbyggnaden i anslutning till receptionen. Här är lite lugnare miljö med trevlig bakgrundsmusik. Sitt och njut i en soffgrupp under markisen på uteserveringen, eller i en fåtölj vid braskaminen.

I vår á la carte meny finns bland annat räksallad, lax och skaldjurssoppa, oxfilé med calvadossås och tapastallrik. Vi serverar även vegetariska alternativ, sallader, mackor och soppor. Om du bara vill fika finns konditoribitar, bullar och alla varianter av kaffe och te. Ladda gärna ner appen Ancon Order från App Store eller Play Butiken och sök på Restaurang Corallen för att se menyn och för att beställa Take Away. Du är välkommen att komma in när som helst men förboka gärna för att vara säker på att få plats.

På Restaurang Corallen serverar vi enbart kött från svenska bönder och ekologiskt nötkött uppfött på gräs och örter. Gröna Gårdar, som vi köper vårt nötkött av, är KRAV-godkänd och bedriver sin uppfödning med fokus på köttkvalitet, djurhälsa och ekologi. När du äter hos oss kan du känna dig trygg i att all vårt kött kommer från Sverige och att du får mat av kvalitet och med tanke på hållbarhet.

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂

Denna webbsida sparar cookies på din enhet för att mäta statistik och för att du snabbare ska kunna göra framtida inloggningar och bokningar. Läs mer om hur vi behandlar din data i vår integritetspolicy.