Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

Hafstens Höghöjdsbana

Är du redo för ett annorlunda familjeäventyr? Klättra, kliv, hoppa, flyg och ta dig genom en av Sveriges mest spännande Höghöjdsbanor här på Hafsten! För de små har vi dessutom en Kidzbana nära marken så att hela familjen kan vara med.

En riktigt rolig och spännande utflykt för hela familjen, kompisgänget, företaget eller skolklassen. I hela 2,5 timmar (inkl. introduktion) kan du klättra fritt i alla banor bland trädtopparna, åka zipline och bemästra hindren.

Höghöjdsbana består av en stor mängd olika hinder och flera olika svårighetsgrader inklusive en Kidzbana och en introbana. Här finns utmaningar för den riktigt äventyrslystne och för den som bara vill uppleva skogen på ett nytt spännande sätt uppe i träden.

Våra erfarna guider kommer att spänna fast selen för dig och guida dig genom introbanan så att du får en känsla av hur det går till. Sedan kommer vi att släppa loss dig på på banorna. Men oroa dig inte, våra guider kommer naturligtvis alltid att finnas till hands.

Kidz Course
För de minsta barnen i familjen har vi en alldeles egen bana som de tryggt kan klättra nära marken med en vuxen som hjälpande hand. På denna bana behöver man vara mellan 100 och 119 cm.

Comfort Course
Vår enklaste bana för dig som vill testa på hur det känns att klättra i en höghöjdsbana. Nybörjarvänlig som även vana klättrare kan ha kul i. På den här banan behöver man vara minst 120 cm lång.

Fun Course
Den gröna banan är perfekt för dig som aldrig har klättrat i en höghöjdsbana. Här finns hinder och utmaningar som passar alla. På den här banan behöver man vara minst 120 cm lång.

Adventure Course
Den här banan är en blandning mellan en spännande äventyrlig upplevelse men i ett lugnt tempo som inte kräver allt för mycket ansträngning. På den här banan behöver man vara minst 120 cm lång.

Fly Course
För dig som gillar action och höjder. Som namnet antyder innehåller denna bana flera Ziplines och många andra spännande hinder i luften. På den här banan behöver man vara minst 120 cm lång. På den här banan behöver man vara minst 120 cm lång.

Glide Course
Denna bana är inte helt olik Fly Course. Men på ett lite lugnare sätt. En riktig glidare med andra ord. På den här banan behöver man vara minst 120 cm lång.

Challenge Course
Nu börjar det hetta till! Den röda banan är en riktigt utmanande bana som kommer att sätta din viljestyrka och uthållighet på prov. På den här banan behöver man vara minst 135 cm lång.

Fear Course
Gillar du att utmana dig själv? Då är denna svarta bana rätt för dig. Vi vill inte avslöja något i förväg men sista hindret kommer att visa vad du går för. På den här banan behöver man vara minst 145 cm lång.

Vänligen notera att en vuxen aktivt måste vara med och klättra för att hjälpa till och stötta barn under 12 år på alla banor förutom Kidz Course.

Höghöjdsbanan är en populär aktivitet bland skolbarn och bokas nästan alltid till skolresepaketen. Om du också är intresserad att boka till Höghöjdsbanan som ett tillägg är du välkommen att höra av dig till oss på konferens@hafsten.se.

Vi välkomnar förstås också företag och andra större grupper till vår Höghöjdsbana. Hör gärna av dig till konferens@hafsten.se för mer information, priser eller för att få en offert.

Vänligen notera följande
Det är viktigt att du läser igenom, skriver under och skickar in det bifogade deltagarvillkordokumentet som du kommer att få till din inkorg efter bokningen. Vänligen kom minst 15 minuter före start.

Villkor vid bokning av aktivitet
För att boka måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande för att genomföra aktiviteten. Det är viktigt att du är införstådd med våra längd- och säkerhetsregler. Vid bokning behöver en plats bokas för varje person som ska klättra enligt den längdkategori man tillhör. Barn under 12 år måste ha med sig en vuxen person över 18 år som klättrar med dem.

Ingen ångerrätt tillämpas vid bokning av aktivitet när du bokar din aktivitet tätt inpå vald dag (t.ex. 2 dagar innan).

Ombokning/Avbokning
För grupper med 10 deltagare eller fler måste avbokning av hela aktiviteten eller enstaka platser göras senast 7 dagar före bokad aktivitet. Avbokningen återbetalas då i form av ett presentkort. Platser som avbokas senare än 7 dagar innan aktiviteten ombokas ej.

För bokningar av 1-9 personer kan hela aktiviteten eller enstaka platser avbokas senast 24 timmar före bokad aktivitet. Avbokningen återbetalas då i form av ett presentkort till höghöjdsbanan.

Dessa avbokningsregler gäller också om du bara ska ändra antalet och avboka t.ex. 2 platser.

Villkor vid köp av presentkort
Du kan ångra ett köp av ett presentkort inom fjorton (14) kalenderdagar från det att du mottagit presentkortet. Dock förutsätter utnyttjandet av ångerrätten att presentkortet inte har nyttjats helt eller delvis. Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du kontakta oss via mail till info@hafsten.se och få en skriftlig bekräftelse.

Lagring av personuppgifter
När du genomför en bokning eller köp hos Hafsten Resort godkänner du samtidigt att vi, i egenskap av personuppgiftsansvarig, registrerar och behandlar uppgifterna du lämnar i samband med bokningen i den omfattning som är nödvändig för att vi ska kunna genomföra aktiviteten och ge dig en hög standard av kundservice. Du kan när som helst kontakta oss via info@hafsten.se om du vill veta mer eller hämta ut de uppgifter vi har lagrade.

Vi använder endast uppgifterna inom Hafsten Resort och uppgifterna förs inte vidare till tredje man, om inte vi enligt lag är skyldiga att lämna ut uppgifterna.

Searching Availability...

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂

Denna webbsida sparar cookies på din enhet för att mäta statistik och för att du snabbare ska kunna göra framtida inloggningar och bokningar. Läs mer om hur vi behandlar din data i vår integritetspolicy.