Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

Vanliga frågor

Här sammanställer vi de vanligaste frågor som vi i receptionen får. Om du har en fråga kolla gärna här först för att få ett snabbt svar. Men du är såklart alltid välkommen att höra av dig till oss för att få svar på dina funderingar.

Som gäst hos oss är du alltid välkommen att ha med dig din fyrbenta vän. Vi har flera stugor för dig med husdjur, natursköna vandringsleder och promenadstråk samt en hundvänlig grässtrand. Om du vill bo i en av våra husdjursvänliga stugor tillkommer en avgift på 90 kr. Påtala gärna detta önskemål vid bokningstillfället.

Alla incheckade gäster får en personlig bomkod i incheckningsmailet som du kan använda för att öppna bommen. Endast en bil är tillåten per stuga eller campingtomt på området. Har ni fler bilar parkeras dessa vid receptionen. Vi har också parkeringsplatser 300 meter ifrån receptionen. Vid infart körs bilen ända fram mot bommen, knappa in er kod och tryck på den gröna bocken. Vid utfart gör man på samma sätt. Koden fungerar bara för en bil. Infartsbommen stänger 22.30 varje dag, utfartsbommen är öppen hela dygnet, men ni behöver bomkoden även vid utfart.

Ni är välkomna för incheckning till campingtomten efter 14.00 och till stugan efter 15.00 på ankomstdagen. Kommer ni senare än 18.00, vänligen meddela detta till receptionen. Vid avresa ska ni lämna stugan senast 11.00 och campingtomten 12.00.

Alla camping och stuggäster ska anmäla sig för utcheckning vid avresa. Stuggäster som städat och gjort klart för avresa, anmäler detta till receptionen eller till housekeeping. Telefonnummer finner ni på städlistan. Invänta sedan städkontroll vid stugan. När kontrollen är godkänd får ni en signatur på städlistan, lämna detta samtidigt med nyckeln i receptionen. Upptäcker ni att det fattas något i stugan som står på utrustningslistan när ni kommer, anmäl detta till receptionen.

Alla stugor är utrustade med TV, rinnande vatten, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, kokplattor och kaffebryggare. Porslin, kokkärl, stekpanna, bestick, stekspade, elvisp, konservöppnare mm. finns i alla stugor. Altan med utemöbler finns till alla stugor. I alla stugor finns WC & dusch med toalettpapper och duschtvål.

Kuddar och täcken finns i alla stugor. Tillägget Linne inkl. handduk som innehåller underlakan, påslakan, örngott, badhandduk och handduk kan beställas för 120 kr per set. Beställda lakanset får ni i receptionen vid ankomst. Vid avresa återlämnas och avräknas dessa i receptionen.

Städning ingår endast i Hotellstugan och i Skärgårdsstugan. I dem andra stugorna ingår inte städningen. Städning kan förbokas för 950 kr per stuga och 1900 kr för Strandvillan. Städningen beställes till vid bokningstillfället eller senast vid ankomst.

Entréparkering
Denna parkering ligger ungefär 300 meter från receptionen, vid reservcampingen Ängen. Kl. 10.00 – 20.00 kostar det 10 kr per timme. Övrig tid är parkeringen gratis.

Centralparkering
Gäller alla parkeringar i området, utanför receptionen och vid utfarten.
Kl. 10.00 – 16.00: 18 kr per timme
Kl. 16.00 – 22.00: 12 kr per timme
Kl. 22.00 – 10.00: 6 kr per timme 

Dagparkering för husbilar
Denna parkering hittar du vid reservcampingen Ängen, ungefär 500 meter från receptionen. Kl. 10.00 – 19.00 kostar det 45 kr per timme. Övrig tid är det parkeringsförbud.

Det finns två tvättstugor, en i varje servicehus. Här finns tvättmaskiner, torktumlare och strykbräda med strykjärn. Tvättmaskin kostar 45 kr, torktumlare kostar 45 kr, endast Hafstens betalarmband gäller. Vänligen medtag eget tvättmedel.

När man vill duscha i servicehusen ingår de första 4 minuterna per dag för incheckade gäster. Därefter kostar det 5 kr för varje 4 minuter som du betalar med dit betalarmband.

Rökning är förbjudet i alla stugor och servicebyggnader. Upptäcker stugkontrollanten att det har rökts i stugan, debiteras saneringsavgift på 3000 kr.

Hittade du inget svar på din fråga?
Du är välkommen att höra av dig till receptionen på info@hafsten.se eller på +46 522 64 41 17. På sommaren är det alltid väldigt mycket att göra för oss i receptionen så vi ber om överseende med lite längre svarstider.

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂

Denna webbsida sparar cookies på din enhet för att mäta statistik och för att du snabbare ska kunna göra framtida inloggningar och bokningar. Läs mer om hur vi behandlar din data i vår integritetspolicy.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

och du får de senaste nyheterna om temahelger, aktiviteter, sommarevenemang, trubadurkväller och mycket mer!