Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

Servicehus

På Hafsten Resort har vi tre servicehus som du kan använda när du bor hos oss, dygnet runt, när som helst. Två på huvudcampingen och en på reservcampingen.

huvudcampingen finner du Mellersta och Översta Servicehuset. I Mellersta Servicehuset finns ett större kök, samlingsrum, matsal samt en särskild avdelning med duschar och toaletter för familjer. Här finns också ett tvättrum där du kan tvätta och torka dina kläder och en kemtoa tömning. I Översta Servicehuset finns duschar, toaletter, tvättstuga och ett mindre kök. Här finns också en husbils- och latrintömning.

För dig som bor på reservcampingen har vi Servicehuset Gläntan. Här finns dusch, WC, tvättmaskin, torktumlare och frysskåp för kylklampar. Utanför Servicehuset finns dessutom disk- och utomhuskök under tak samt husbils- och latrintömning.

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂

Denna webbsida sparar cookies på din enhet för att mäta statistik och för att du snabbare ska kunna göra framtida inloggningar och bokningar. Läs mer om hur vi behandlar din data i vår integritetspolicy.