Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

Utmärkelser

Under åren har Hafsten samlat på sig priser och utmärkelser från olika organisationer och föreningar. Här kan du läsa mer om dessa.

Hederspriset – Uddevalla Näringsliv
Under 2023 har ägaren Ingela Grytfors mottagit Uddevalla Näringslivs hederspris för för sina prestationer och framgångar inom upplevelsebranschen.

ACSI – Sveriges bästa campingplats
Under 2022 blev Hafsten Resort framröstat som Sveriges bästa campingplats av ACSI’s besökare.

Intervju i magasinet Uddevalla&DU
I vinternumret 2019 av magasinet Uddevalla&DU publicerades en intervju med tredje generationens Grytfors som driver Hafsten Resort. Här kan du läsa artikeln på sid 18-19.

Årets företagare 2017 ”Mellan tummen och pekfingret”
År 2017 fick campingföretagarna Ingela Grytfors och Kjell Karlsson priset ”Mellan tummen och pekfingret”. Motiveringen är att genom kreativitet och nytänkande ha skapat en modern campinganläggning – som är öppen året runt. Här kan du läsa mer om priset.

Årets stjärnföretagare 2017 Bohuslän/Fyrbodal 3:e Plats
I den här tävlingen hyllas personer som bygger företag och livet på sina egna villkor. Ingela Grytfors och Kjell Karlsson fick 3:e platsen i denna tävling som avgörs i 14 städer.

Årets turismföretagare 2016
Hafsten Resort har tilldelats priset för Årets Turismföretagare. Med långsiktighet och kontinuitet har Hafsten Resort utvecklats till en femstjärnig camping, en av tolv av landets över 1000 campingar. Genom kreativitet och nytänkande har idé efter idé utvecklats och förverkligats och därigenom skapat en stark reseanledning till Uddevalla och Bokenäset. En entreprenör och ambassadör för destinationen, som genom gott värdskap är en förebild för andra. Hårt arbete och engagemang som smittar av sig. Hafsten Resort har synliggjort Uddevalla som besöksmål i mängd olika kanaler och med tydlighet bidragit till destinationens attraktionskraft. På Hafsten Resort är kommunens turism klart levandegjord.

Årets turistföretagare 2012
Destination Uddevalla har utsett Ingela Grytfors på Hafsten Resort till årets turistföretagare för sina förtjänstfulla insatser, såväl för det egna företaget som för sitt engagemang i att utveckla besöksnäringen i Uddevalla.

Årets Företagare 2011
Företagarna har utsett Ingela Grytfors till Årets Företagare i Uddevalla.

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂

Denna webbsida sparar cookies på din enhet för att mäta statistik och för att du snabbare ska kunna göra framtida inloggningar och bokningar. Läs mer om hur vi behandlar din data i vår integritetspolicy.