Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

Grupper

Oavsett om det gäller släktträff, barnkalas, möhippa, svensexa eller firandet av en högtid, så är Hafsten en fantastisk destination. Omgiven i fantastisk natur och med roliga och spännande aktiviteter blir din tillställning ett minne för livet.

Hafsten har under många år varit en populär destination för olika typer av tillställningar som möhippor, svensexor, kalas, högtidsdagar och släktträffar. Förutom ett stort antal spännande aktiviteter har vi dessutom flera olika typer av boenden för dig att välja bland. 

Flexibilitet, valfrihet och gästens personliga önskemål är något som vi värdesätter högt och därför erbjuder vi både kompletta, färdiga upplägg men också anpassade och skräddarsydda arrangemang i samråd med dig.

Oavsett om ni vill göra allt själv eller i samråd med oss, så finns vi här för att göra dina visioner till verklighet. Nedan hittar du några färdiga paket som ger dig en inblick i vad du kan göra här. Men du är förstås mer än välkommen att höra av dig till oss för att skapa en unik tillställning som kommer att bli ett minne för livet.

Möhippor och Svensexor

Fira möhippan eller svensexan på vår vackra halvö.

Barnkalas

Leka, springa, bada! Här blir kalaset ett minne för livet.

Högtidsdagar och Släktträffar

Fira i vacker natur med god mat och spännande aktiviteter.

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂

Denna webbsida sparar cookies på din enhet för att mäta statistik och för att du snabbare ska kunna göra framtida inloggningar och bokningar. Läs mer om hur vi behandlar din data i vår integritetspolicy.