Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

Camping

Som campinggäst är du välkommen till oss varje dag under hela året, oavsett om du kommer med husvagn, husbil eller tält. Vi har skapat en trivsam 5-stjärnig campingmiljö med vackra campingtomter som är belägna på terrasser, de flesta med havsutsikt. Vi tar gladeligen emot din bokning, men du kan naturligtvis även komma till oss utan förbokning, i mån av tillgänglighet.

För att ge dig som gäst den bästa möjliga campingupplevelsen erbjuder vi fyra olika typer av campingtomter att välja mellan: Standardplats med el, Comfortplats med el, vatten och avlopp, Premiumplats med el, vatten, avlopp och TV-anslutning samt Premiumplats med laddbox för din elbil. Alla campingtomter har eluttag med 10 ampere och alla elbilsplatser med laddbox har eluttag med 16 ampere. Våra tre servicehus finns nära till hands, oavsett var på anläggningen du väljer att bo. Under din vistelse har du fri tillgång till WiFi.

För dig som önskar att bo hos oss under längre perioder erbjuder vi både Minisäsongscamping, Sommarsäsongscamping samt Vintersäsongscamping. Kontakta gärna vår säsongsvärd på sasong@hafsten.se eller läs mer på vår sida om säsongscamping.

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂

Denna webbsida sparar cookies på din enhet för att mäta statistik och för att du snabbare ska kunna göra framtida inloggningar och bokningar. Läs mer om hur vi behandlar din data i vår integritetspolicy.