Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

En del av Bohuslän

Vi på Hafsten är stolta över att vara den del av Bohuslän. Västsveriges vackra pärla vid havet. Här kan du uppleva salta hav, god lokalproducerad mat och spännande aktiviteter ute i den fria naturen.

Camping i Bohuslän – Mer Tillsammans

På Bohusläns campingar andas du havsbris, njuter av skaldjur och upplever den fantastiska naturen vid havet. Kanske funderar du på att samla släkt och vänner för att göra något kul ihop? Att tillsammans åka på en campingtrip till Bohuslän är ett riktigt kul äventyr men massor av roliga upplevelser. Och utbudet är stort! Här duggar campingplatserna tätt och med direkt närhet till världsberömd skärgård, båtturer, salta bad, fiske, djupa skogar och fantastiska vandringsleder. Oavsett om du kommer hit under slutet av vårkanten, mitt under högsäsong eller när sensommarlugnet lagt sig över campingplatserna så finns det alltid något spännande att uppleva. Läs mer på Västsveriges hemsida.

Båtluffa i Bohuslän

Att båtluffa i Bohuslän är det perfekta sättet att ta upptäcka den bohuslänska skärgården. Du kan ta båten ända från Kungshamn till Smögen, upptäcka den vackra ön Hållö, och även ta en dagskryssning till Uddevalla genom Lysekil. Bohusläns skärgård erbjuder en kontrastrik natur med varierande upplevelser, med havsnära atmosfär som gemensam nämnare. Och tack vare ett stort samarbete mellan rederierna kan du uppleva kusten helt utan egen båt. Läs mer på Västsveriges hemsida.

Expedition Bohuslän

I Bohuslän kan du beskåda havets och naturens mästerverk. Möt vilda djur, världsunika hällristningar, konst i världsklass, spännande historia och en nationalpark under havsytan. För dig som är nyfiken är detta ett riktigt äventyr. Expedition Bohuslän har valt ut 6 resmål för dig som vill uppleva en resa genom västkustens hav, klippor, skogar och sjöar. Läs mer på Västsveriges hemsida.

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂

Denna webbsida sparar cookies på din enhet för att mäta statistik och för att du snabbare ska kunna göra framtida inloggningar och bokningar. Läs mer om hur vi behandlar din data i vår integritetspolicy.