Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

Säsongscamping

Med fantastisk natur i Havstensfjordens Naturreservat, en året runt öppen restaurang och ett brett utbud av tjänster, är Hafsten en favorit bland säsongscampare. Flera alternativ står till ditt förfogande, för både kortare och längre vistelser.

Flera restauranger, varav en är öppen året runt, ett stort poolområde med flera pooler, spa, gym, wellness, fina servicehus och ett brett utbud av aktiviteter är vad som väntar dig, både som gäst och som säsongsboende. Här behöver du aldrig gå sysslolös. För dig som vill veta mer om priser och vad vi erbjuder, står vår säsongsvärd alltid redo för att besvara dina frågor på sasong@hafsten.se.

Minisäsong under våren eller hösten 2024

Vill du tjuvstarta sommaren eller vill du hellre campa när det är lite lugnare efter högsäsongen? Då är minisäsongen det du letar efter! Butiken, poolområdet och Restaurang Strandkanten har fortfarande öppet och det finns många aktiviteter tillgänglig för dig som gillar att vara aktiv.

Du kan bo hos oss under Minisäsongen under våren mellan 30 april och 30 juni eller under hösten mellan 1 augusti och 15 september.

Minisäsong Vår kostar 11100 kr inklusive el.
Minisäsong Höst kostar 10100 kr inklusive el.

Sommarsäsong

Att uppleva Hafsten under sommarens varma dagar är naturligtvis det bästa. Midsommar, härligt bad, fantastisk natur, flera restauranger och matställen samt trubadurkvällar och spännande aktiviteter är bara några av de roliga saker du kan uppleva.

Sommarsäsongen sträcker sig från den 30 april till den 15 september. Så det finns gott om tid för dig att utforska allt som Hafsten har att erbjuda.

Vintersäsong

Hafsten är förstås lika vacker under senhösten och vintern. Du kan dessutom se fram emot bland annat påskhelgen, halloweenhelgen, julbuffé och nyårshelgen. Och sedan har vi förstås vårt gym, wellness och spa öppet.

Vintersäsongen är mellan 16 september och 29 april. Önskar du att bara ställa av vagnen och komma under helgerna kostar det 10200 kr inklusive 650 kWh.

Mer stadigvarande boende kostar 5500 kr inkl. 500 kWh första månaden och  4500 kr inkl. 500 kWh varje månad därefter mellan 16 september och 29 april.

Båtplatser

Då Hafsten är vackert belägen på en halvö har vi såklart även båtplatser för dig. Dessa kan antingen hyras dygnsvis eller per säsong.

Dygnspriset för en båtplats är 395 kr inklusive el.

För dig som är intresserad av att hyra en båtplats under en eller flera säsonger är du välkommen att höra av dig till vår säsongsvärd på sasong@hafsten.se.

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂

Denna webbsida sparar cookies på din enhet för att mäta statistik och för att du snabbare ska kunna göra framtida inloggningar och bokningar. Läs mer om hur vi behandlar din data i vår integritetspolicy.