fbpx
Konferenser Skolresor Grupper
När vill du
besöka oss?

Hafstens Poolområde

Pooler för både stora och små med 86 meter lång Vattenrutschbana

28 grader i vattnet

Välkommen till Hafstens poolområde. Poolområdet har öppet från 26 april till 3 november. Här finns det barnpool, en stor pool, en cirkulär pool med grunt vatten och 86 meter lång Vattenrutschbana med landningspool. Det är 28 grader varmt vatten i alla pooler. Om hungern eller törsten skulle komma fram finns Poolkanten inne i poolområdet där det serveras Libakebab med kyckling eller nötkött, sallader, panini, samt toast och hamburgare. I Restaurang Poolkanten säljs även vin och öl. Vid den stora poolen finns även Poolgrillen där du kan köpa snacks, pizza, dryck, korv med bröd m.m. För öppettider under hösten se anslag.

Fri entré för incheckade gäster

Du som bor på en av våra campingtomter eller i en av våra stugor har fri entré till vårt poolområde. Observera att Vattenrutschbanan inte ingår, se info under vattenrutschbanan. Detta gäller ej säsongsgäster.

Dagsgäster

Dagsgäster som inte bor på anläggningen erlägger entré och har tillgång till Poolområdet och Vattenrutschbanan under hela dagen. Pris: 100:- /person och dag. För öppettider under hösten se anslag.

Säsongsgäster

Du som har säsongsboende hos oss har möjlighet att köpa entrékort! För öppettider under hösten se anslag. Pris utan Vattenrutschbanan: 350:- /person. Pris inkl. Vattenrutschbanan: 845:- /person.

Säsongskort

Vi erbjuder ett säsongskort till vårt Poolområde för er som inte bor på anläggningen! Du får tillgång till hela Poolområdet och Vattenrutschbanan. För öppettider under hösten se anslag! Pris: 1395:- /person.

Vattenrutschbana

Entré till Vattenrutschbanan betalas för hela vistelsen och per person. Efter 4:e dagen tillkommer 15:- för varje dag. Vattenrutschbanan stänger en timme innan poolområdet stänger.

1 dag 65:-
2 dag 115:-
3 dag 155:-
4 dag 185:-
5 dag 200:-
6 dag 215:-
7 dag 230:-

Weekendpaket Stuga

En weekend i stuga med Mini-Spa, Gym, Wellness och frukostkorg. Slutstäd och lakan ingår.
Till paketet

Stugpaket Lyx

Lyxig och avkopplande weekend i Hotellstuga med helpension, Gym, Wellness, slutstäd och lakan.
Till paketet

Campingpaket Lyx

Lyxig och avkopplande weekend i egen husbil/vagn med helpension där entré till Gym & Wellness ingår.
Till paketet

Weekendpaket Camping

Två dagars weekend i egen husbil/vagn där Mini-Spa, Gym, Wellness och frukostkorg ingår.
Till paketet

MENY

Log in with your credentials

Forgot your details?

calendar
Boka
mail