Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

Om Hafsten Resort

Hafsten Resort grundades redan 1955. Anläggningen har sedan starten varit i privat ägo och drivits av familjen Grytfors.

Från jordbruksland till turistmagnet
Hafsten Resorts historia börjar långt innan det blev en destination för semesterfirare. Området, som ursprungligen var ett jordbruksland, har genom århundradena genomgått en fascinerande transformation. De första tecknen på turistaktivitet i området kan dateras tillbaka till mitten av 1900-talet, då områdets vackra natur började locka besökare från när och fjärran.

En familjedriven verksamhet
Det som en gång var en enkel campingplats utvecklades gradvis till en mer omfattande resort. Drivkraften bakom denna utveckling var visionen och hårt arbete från familjen Grytfors, vars engagemang för gästvänlighet och service har varit en central del av anläggningen sedan dess. Deras strävan efter att skapa en unik semesterupplevelse för varje besökare har lett till att anläggningen ständigt utvecklats och förbättrats.

Naturskönheten och aktiviteterna
Hafstens läge vid kusten erbjuder enastående utsikt över skärgården och tillgång till orörda stränder. Genom åren har anläggningen utvecklat ett brett utbud av aktiviteter, från avkopplande spa-upplevelser till äventyr i naturen, vilket gör det till ett perfekt resmål för alla åldrar.

En mångsidig destination
Med sin kombination av natursköna landskap, högklassiga boendealternativ, och ett brett utbud av aktiviteter och evenemang har Hafsten etablerat sig som en av Sveriges främsta destinationer för både nationella och internationella besökare. Det är inte bara en plats att besöka – det är en upplevelse att minnas.

Framtiden för Hafsten Resort
Med en blick mot framtiden fortsätter Hafsten Resort att utvecklas, alltid med respekt för sin historia och miljön. Just nu är ett stort Hotellbygge med inomhuspool på gång som kommer att öka gästnätter, omsättning och såklart även skapa mervärde för våra gäster och anläggningen i stort. Vår förhoppning är att fortsätta vara en plats där människor kan skapa minnesvärda stunder, uppleva den svenska naturen och njuta av en världsklassig service.

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂

Denna webbsida sparar cookies på din enhet för att mäta statistik och för att du snabbare ska kunna göra framtida inloggningar och bokningar. Läs mer om hur vi behandlar din data i vår integritetspolicy.