Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

Reservcamping

På den stora ängen bredvid höghöjdsbanan hittar du reservcampingen. Men låt inte namnet bedra. Här finns allt du behöver för en fullständig campingupplevelse, så som servicehus, lekplats, vatten och platser med el. Och dessutom har du riktigt nära till en av vår mest populära aktivitet, höghöjdsbanan.

När huvudcampingen är full, eller om du hellre vill bo lite närmare höghöjdsbanan, fotbollsplanen och vandringsleder är reservcampingen ett utmärkt alternativ. Med en fantastisk utsikt över havet är vistelsen här något utöver det vanliga. Här har du tillgång till husbils- och latrintömning, servicehus med dusch, WC, tvättmaskin, torktumlare, frys för kylklampar och för barnen finns det en lekplats att roa sig på. Alla platser är utrustade med el. Du har 600 meter till receptionen och poolområdet.

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂

Denna webbsida sparar cookies på din enhet för att mäta statistik och för att du snabbare ska kunna göra framtida inloggningar och bokningar. Läs mer om hur vi behandlar din data i vår integritetspolicy.