Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

Midsommar

Sol, bad, dans, musik och god mat!
Fira Sveriges största högtid på Hafsten.

Hafsten Resort & Camping

Välkommen till  en av Sveriges mest spännande fritids- och konferensanläggningar! Beläget vid den vackra västkusten, i hjärtat av Bohuslän. Här kan du uppleva en perfekt blandning av avkoppling och äventyr för hela familjen och alla åldrar. Varje dag, året runt.

fre 31 maj
till
sön 2 jun, 2024

Försommarhelg

Open Minds spelar på Strandkanten.
fre 7 jun
till
sön 9 jun, 2024

Sommarhelg

Gå vår roliga tipspromenad.
fre 14 jun
till
sön 16 jun, 2024

Sommarhelg

Fri entré till gym och wellness.
tor 20 jun
till
sön 23 jun, 2024

Midsommar

Fira årets största storhelg med oss.

Året runt öppen restaurang

På Restaurang Corallen serverar vi enbart ekologiskt nötkött uppfött på gräs och örter. Gröna Gårdar, som vi köper vårt nötkött av, är KRAV-godkänd och bedriver sin uppfödning med fokus på köttkvalitet, djurhälsa och ekologi.

När du äter hos oss kan du känna dig trygg i att allt vårt kött kommer från Sverige och att du får mat av kvalitet och med tanke på hållbarhet.

Paket för alla säsonger och smaker

Här på Hafsten har du ett brett utbud av paket att välja mellan, oavsett om det är vår, sommar höst eller vinter. Allt från cykelpaket och familjepaket till vandringspaket och weekendpaket. Kika i vårt paketarkiv för att hitta ett paket som faller dig i smaken.

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂

Denna webbsida sparar cookies på din enhet för att mäta statistik och för att du snabbare ska kunna göra framtida inloggningar och bokningar. Läs mer om hur vi behandlar din data i vår integritetspolicy.