Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

Havkajakroerne

23 juli, 2024
Även i år välkomnar vi våra kära danska grannar och kajakfantaster från föreningen Havkajakroerne. I år ser vi fram emot en spännande samling av kajakentusiaster som delar vår kärlek för äventyr, naturupplevelser och havet.

Under en junidag 1997 träffades ett gäng kajakfantaster i Sønderjylland och fick idén att tillsammans bilda en förening. Så föddes Havkajakroerna som under årens lopp har samlat på sig hundratals medlemmar som alla delar ett stort intresse för paddling och kajak.

Idag är Havkajakroerna en välkänd förening byggd på ett starkt gemenskap kring paddling och kärlek till naturen och havet. Medlemmarna är engagerade i att främja säkerhet och teknik och bjuder därmed på regelbundna träffar, kurser och utflykter som både nybörjare och erfarna paddlare får nytta av. Deras aktiviteter sträcker sig från lugna paddlingsturer i natursköna vatten till utmanande äventyr på öppet hav.

Under vecka 30 är föreningen på besök hos oss på Hafsten där de tältar på våran stora äng nära stranden. Här kommer de att genomföra ett stort antal program för sina medlemmar med allt från teknikkurser till gemensamma paddlingsturer i våra vackra omgivningar.

Vi är alla riktigt glada över att välkomna Havkajakroerne till Hafsten och är övertygade om att detta kommer att bli en oförglömlig upplevelse för alla deltagare. För mer information om Havkajakroerne och deras aktiviteter, besök gärna deras hemsida.

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂