Företag Skolresor Grupper
In English In Deutsch

Företagsevent, Kick-Off, Konferens

I naturskön miljö vid havet

Hos oss finns många förutsättningar till en lyckad företagsevent, konferens eller kick-off. Vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och anläggningen ger oändliga möjligheter till lyckade arrangemang. Ni bor mysigt i välutrustade stugor, konfererar i fräscha lokaler, äter och dricker gott i restaurangen. Ströva fritt i naturen, njut av havet, bada bastu eller slappna av i bubbelpoolen.

Kontakta oss

Bokas via telefon, mail eller direkt i receptionen, pris beroende på antal personer.

+46(0)522 64 41 17

konferens@hafsten.se

Konferens i Bohuslän

Det är något alldeles speciellt att konferera i Bohuslän under vinterhalvåret. Det dramatiska landskapet, den vackra skärgården och den utsökta maten gör att inspirationen är på topp. Närheten till havet gör det även möjligt för dig att dra nytta av alla spännande aktiviteter som Bohuslän har att erbjuda. Kort sagt, väljer du att lägga din konferens på västkusten så kommer du inte att ångra dig.

Annorlunda gruppaktiviteter

Här i västsverige finns det en mängd olika destinationer med aktiviteter utöver det vanliga. Gillar du att klättra, 5-kamp, äventyrsbanor, yoga eller varför inte en cirkusshow? Testa något annorlunda med företaget!

Dagkonferens

Här kan ni stora delar av året ha ett ostört möte på era egna villkor, och få inspiration av den underbara naturen och havet.

Du har tillgång till ett av våra välutrustade konferenslokaler hela dagen. Uppsamling/ankomst med kaffe och fralla i Restaurang Corallen, lunch, eftermiddagsfika, vatten och frukt i konferenslokalen ingår.

Pris beräknat på 8 personer:

545 kr /person exkl. moms.

Konferenspaket, 2 dagar

Välkommen att ha er konferens under 2 dagar med övernattning i våra fina och fullt utrustade stugor.

Övernattning i stuga med dusch och wc. Uppsamling/ankomst med kaffe och fralla i Restaurang Corallen, lunch, eftermiddagskaffe, 2-rätters middag på kvällen och frukost. Möteslokal, två dagar, med plats för upp till 50 personer med Frukt och bordsvatten.

Kontakta Konferens@hafsten.se för offert

Hafstensolympiaden

Ett roligt, spännande och teambuildande aktivitetspaket med aktivitetsledare och med ett påtagligt tävlingsmoment.

Helt utan kännedom om gruppens vardagliga sammansättning delar vi in er i nya grupper inför tävlingen. Alla deltagare gör alla tävlingsmoment i alla grenar. Våra aktivitetsledare sköter tidtagning och poängräkning.

Exempel på tävlingsgrenar:

  • Bakvändabilen-rally
  • Grävmaskinskörning
  • Frågejakt med GPS
  • Segwayslalom
  • Luftgevärsduellen

Prisexempel femkamp: 745 kr /person exkl. moms.

Hafstens Höghöjdsbana för företag

Searching Availability...

Log in with your credentials

Forgot your details?

Vad
händer
idag?
calendar
Boka
mail