fbpx
Företag Skolresor Grupper
In English In Deutsch

Företagsevent, Kick-Off, Konferens

I naturskön miljö vid havet

Hos oss finns många förutsättningar till en lyckad företagsevent, konferens eller kick-off. Vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och anläggningen ger oändliga möjligheter till lyckade arrangemang. Ni bor mysigt i välutrustade stugor, konfererar i fräscha lokaler, äter gott i restaurangen, njuter av ett glas vin från vår egen vingård vid franska Rivieran. Ströva fritt i naturen, njut av havet, bada bastu eller slappna av i bubbelpoolen.

Kontakta oss

Bokas via telefon, mail eller direkt i receptionen, pris beroende på antal personer.

+46(0)522 64 41 17

konferens@hafsten.se

Konferens i Bohuslän

Det är något alldeles speciellt att konferera i Bohuslän under vinterhalvåret. Det dramatiska landskapet, den vackra skärgården och den utsökta maten gör att inspirationen är på topp. Närheten till havet gör det även möjligt för dig att dra nytta av alla spännande aktiviteter som Bohuslän har att erbjuda. Kort sagt, väljer du att lägga din konferens på västkusten så kommer du inte att ångra dig.

Annorlunda gruppaktiviteter

Här i västsverige finns det en mängd olika destinationer med aktiviteter utöver det vanliga. Gillar du att klättra, 5-kamp, äventyrsbanor, yoga eller varför inte en cirkusshow? Testa något annorlunda med företaget!

Dagkonferens

Här kan ni stora delar av året ha ett ostört möte på era egna villkor, och få inspiration av den underbara naturen och havet.

Nedan kan du läsa om exempel på en av våra kundanpassade dagkonferenser:

Du har tillgång till ett av våra välutrustade konferenslokaler hela dagen. Uppsamling/ankomst med kaffe och fralla i Restaurang Corallen, lunch, eftermiddagsfika, vatten och frukt i konferenslokalen ingår.

Pris beräknat på 8 personer:

425:- /person exkl. moms.

Konferenspaket, 2 dagar

Välkommen att ha er konferens under 2 dagar med övernattning i våra fina och fullt utrustade stugor.

Nedan kan du läsa om exempel på ett av våra kundanpassade konferenspaket där följande ingår:

Övernattning i stuga med dusch och wc. Uppsamling/ankomst med kaffe och fralla i Restaurang Corallen, lunch, eftermiddagskaffe, 2-rätters middag på kvällen och frukost. Möteslokal, två dagar, med plats för upp till 50 personer med Fruktkorg och vatten.

Pris beräknat på 10 personer:

1495:- /person och 2 nätter exkl. moms.

Hafstensolympiaden

Ett roligt, spännande och teambuildande aktivitetspaket med aktivitetsledare och med ett påtagligt tävlingsmoment.

Helt utan kännedom om gruppens vardagliga sammansättning delar vi in er i nya grupper inför tävlingen. Alla deltagare gör alla tävlingsmoment i alla grenar. Våra aktivitetsledare sköter tidtagning och poängräkning, och delar ut pris till vinnande grupp.

Exempel på tävlingsgrenar:

  • Bakvändabilen-rally
  • Grävmaskinskörning
  • Frågejakt med GPS
  • Lerduveskytte
  • Fyrhjulingskörning

Prisexempel femkamp: 745:- /person exkl. moms.

Hafstens Höghöjdsbana för företag

Searching Availability...

MENY

Log in with your credentials

Forgot your details?

Vad
händer
idag?
calendar
Boka
mail