Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

Företagsevent, Konferens och Kickoff

Mitt i den Bohuslänska skärgården, direkt vid havet och strax utanför Uddevalla, kan du arrangera din unikt skräddarsydda konferens med unika och spännande aktiviteter, modernt boende och utsökt mat.

Hos oss finns många förutsättningar till en lyckad företagsevent, konferens eller kick-off. Ni kommer att bo i fina, fullt utrustade stugor, konferera i lokaler med havsutsikt och ni kommer att äta och dricka gott i vår restaurang.

Vill du sätta lite snurr på konferensen har vi ett gäng riktigt häftiga aktiviteter att välja bland. Luftgevärsduell, prova på att styra en Grävmaskin eller kör ett race med en bil som har omvänd styrning eller varför inte vår stora höghöjdsbana med sju banor. Våra spännande aktiviteter kommer garanterat att sätta en färgglad prägel på din konferens.

Konferenspaket

Välj mellan nedanstående färdiga konferenspaket. Du kan förstås också kontakta vår konferensavdelning på konferens@hafsten.se för skräddarsydda arrangemang, aktiviteter och matpaket.

Konferens bokningsförfrågan

Utse gärna en kontaktperson som har hand om all korrespondens med oss.

Ditt meddelande har skickats.
Vi återkommer till dig snarast möjligt 🙂

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂

Denna webbsida sparar cookies på din enhet för att mäta statistik och för att du snabbare ska kunna göra framtida inloggningar och bokningar. Läs mer om hur vi behandlar din data i vår integritetspolicy.