Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

Högtidsdagar och Släktträffar

Fira i vacker natur med god mat och spännande aktiviteter.
Hos oss på Hafsten blir släktträffen eller firandet av en högtid något alldeles speciellt. I den fina naturen, med spännande aktiviteter och utsökt mat blir träffen ett garanterat lyckat arrangemang.

Ska det firas en födelsedag, ett jubileum, en årsdag eller bara en träff för att umgås? Eller vad sägs om att bara uppleva våra spännande aktiviteter tillsammans med kompisarna eller familjen? Oavsett anledning för träffen har vi något för dig och din släkt att uppleva. Här kan du bada i poolområdet, klättra i höghöjdsbanan, susa genom träden på Sveriges längsta Zipline, ha kalas i våra lokaler och äta gott i vår året runt öppna restaurang.

Du har flera olika typer av boenden att välja bland. Allt från mindre Allmogestugor med fyra bäddar till exklusiva Strandvillan med tolv bäddar för större sällskap. För en lite annorlunda upplevelser rekommenderar vi Trätipin med en stor eldstad i mitten och som ligger en liten bit in i skogen. Naturligtvis ingår det även riktigt god och festligt mat, utefter dina specifika önskemål, i vår året runt öppna restaurang.

Kontakta oss gärna på konferens@hafsten.se eller på 0522 64 41 17 så skräddarsyr vi ett paket tillsammans med dig.

Dagkonferens

Snabb och enkel konferens över en dag.

Golfpaket

I samarbete med Uddevalla Golfklubb.

Hafstensolympiaden

En femkamp med roliga och spännande aktiviteter.

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂

Denna webbsida sparar cookies på din enhet för att mäta statistik och för att du snabbare ska kunna göra framtida inloggningar och bokningar. Läs mer om hur vi behandlar din data i vår integritetspolicy.