FlyingFox - Skandinaviens Längsta Zipline

100 meter över marken, topphastighet 90 km/h och 900 meter lång! FlyingFox Zipline är en höjdare bland företag, svensexor och möhippor såväl som privatpersoner och familjer! Tillsammans med våra erfarna och utbildade aktivitetsledare tar vi oss till startplattformen, går igenom säkerhetsinformation, spänner fast selen och sedan flyger vi nerför berget och över träden! Åkningen tar ungefär 1 minut och en av våra aktivitetsledare tar emot dig vid landningsplattformen.

Vågar du anta utmaningen? En riktig magkittlande flygtur över träden som du sent kommer att glömma. Åkningen kan spelas in med en av våra actionkameror för dig som vill föreviga minnet med en häftig video! Hela äventyret tar minst 1 timma beroende på hur många som vill åka.

Säkerhet först!

Att åka FlyingFox Zipline är en mycket säker aktivitet och våra utbildade aktivitetsledare har tydliga rutiner för kontroll och skyddsutrustning. Det finns alltid aktivitetsledare vid både start och landningsplattformen. Åkningen är öppen året runt och är bara stängd vid starka vindar och oväder. Är vädret inte lämpligt just den dagen som du åker går det givetvis bra att boka om.

För att åkningen ska ske på ett säkert och roligt sätt har vi satt upp några säkerhetskrav: Man bör väga minst 40 kg och högst 110 kg. FlyingFox Zipline är inte lämplig för personer som är gravida, har ryggbesvär eller högt blodtryck. Om du har andra besvär är du välkommen att höra av dig till oss så kan vi tillsammans bedöma om FlyingFox Zipline är lämplig för dig.

Var, när och hur?

Åkningen är öppen lördagar från kl. 14.00. Förbokning gäller. Under lågsäsong (1/11 - 1/5) gäller att man är minst 2 på lördagar. 
Vid 4 eller fler personer gäller tid enligt överenskommelse.
Pris: 500:- per pers. Vill man spela in åket med actionkamera tillkommer 500:- per pers.

Förboka genom att ringa till
0522 64 41 17
eller maila till
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen
eller skicka en förfrågan genom att fylla i formuläret nedan.

FlyingFox bokningsförfråga

Obligatorisk *

  Uppdatera Captcha