Maila oss

Boka

Dagens 
aktiviteter

Karta

Frågor

Midsommar

torsdag 20 juni
- söndag 23 juni 2024
Fira midsommar med sol, bad, värme och kanongod mat, hos oss på Hafsten.

Nu har sommaren börjat på riktigt! Midsommar är en av de mest omtyckta och uppskattade storhelgerna. Inte minst på Hafsten, där vi arrangerar en riktigt storslagen dans kring midsommarstången med Livemusik, gratis glassutdelning, ponnyridning, trubadurkvällar och många andra roliga aktiviteter för stora och små. Poolområdet har såklart öppet och det finns en mängd spännande aktiviteter för dig och din familj att upptäcka.

Underhållning vid midsommarstången på midsommarafton
Thorell Gott & Blandat underhåller med sång och musik kl. 14 på grässtranden vid midsommarstången.

Dans kring midsommarstången på midsommarafton
Kl. 15 bjuder vi in till dans kring midsommarstången vid grässtranden. Därefter bjuder vi alla barn på en glass.

Trubadurkvällar
Både under midsommarafton och midsommardagen blir det livemusik kl. 19.30. På midsommarafton spelar Tomas Johansson i Poolbaren och på midsommardagen spelar Marcus Larbring på Strandkanten. Entrén är fri och det kommer att serveras mat och dryck under båda kvällarna.

Under midsommarhelgen har alla våra aktiviteter öppet och det går naturligtvis bra att boka till Höghöjdsbanan, Zipline eller någon annan av våra många aktiviteter för en extra spännande och rolig midsommarhelg. Här kan du kika på alla aktiviteter som vi erbjuder.

Tack för att du skrev upp dig på vårt nyhetsbrev 🙂

Denna webbsida sparar cookies på din enhet för att mäta statistik och för att du snabbare ska kunna göra framtida inloggningar och bokningar. Läs mer om hur vi behandlar din data i vår integritetspolicy.